Отиди на
Форум "Наука"

Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземни бази


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Съдържанието на това съобщение, ако е вярно, е изключително важно.

Аз съм норвежки политик. Бих искал да кажа, че ще се случат много неприятни неща от сега, до 2012 г.

Норвежкото правителство строи все повече и повече подземни бази и бункери. Когато ги питах, те просто казаха че е за протекцията на населението на Норвегия. Когато ги запитах за срока на тяхното завършване – отговорът беше: „Преди 2011 г.”

Израел прави същото както и много други страни.

Планетата Х идва и Норвегия е започнала да складира храна и семена в местността Свалбард в арктическия север както и на други места навсякъде в страната с помощта на САЩ и ЕС. Те ще спасят само тези, които са от елита на властта и тези, които могат да съградят отново всичко: лекари, учени и т.н.

Колкото до мен, аз вече знам че ще напусна преди 2012 г., за да отида в местността Мосйоен, където имаме дълбока подземна военна инсталация. Там ние сме разделени на сектори – червен, син и зелен. Знаците на норвежките военни вече са дадени и лагерите са отдавна построени.

Хората, които ще останат на повърхността и умрат с останалите няма да получат никаква помощ. Планът е да се спасят 2 милиона норвежци, а останалите да умрат. Това означава че 2,6 милиона ще загинат в нощта без да знаят какво да правят.

Всички сектори и ноеви ковчези са свързани с тунели и имат вагонетки, които могат да ви отведат от един ноев ковчег до друг. Това е за да може да стоят в контакт един с друг. Само огромните врати ги разделят, за да не се компрометират секторите по един или друг начин.

Аз съм много тъжен и плача често с другите, които знаят, че много хора ще научат прекалено късно и всичко ще свърши за тях. Правителството лъже хората от 1983 г. до сега. Всички големи политици в Норвегия знаят това, но много малко от тях биха казали нещо на хората, защото се страхуват че също могат да изпуснат 12-те вагонетки, които ще ги отведат до ноевите ковчези, където ще бъдат на сигурно място.

Ако те кажат на някого – със сигурност ще бъдат мъртъвци. Не ми пука повече за мен. Човешкият и биологичните видове трябва да оцелеят. Хората трябва да знаят това.

Всички правителства по света знаят за това и те просто казват че ще се случи. За тези от хората, които могат да се спасят, мога само да кажа да отидат на по-високо и да намерят пещери по високите места, където да имат хранителни запаси за поне 5 години с консервирана храна и вода за известно време. Хапчета за радиация и биокостюми са също препоръчителни, ако можете да си ги позволите.

За последен път казвам – дано Бог ни помогне, но Бог няма да ни помогне – знам. Само всеки самостоятелно може да направи разликата. Събудете се, моля...!

Можех да ви пиша използвайки друго име, но не се страхувам повече от нищо. Когато знаеш определени неща, ставаш недосегаем и никаква вреда не може да те сполети, когато знаеш че краят е близо.

Уверявам ви на 100%, че нещата ще се случат. Има 4 години да се подготвим за края на играта. Вземете оръжия и организирайте групи по оцеляване и намерете място където ще бъдете на сигурно с храна за известно време.

Питайте ме каквото и да е и аз ще ви отговоря доколкото знам всичко за норвежката връзка. И просто се огледайте: те строят подземни бази и бункери навсякъде. Отворете си очите хора. Питайте правителствата какво строят и те ще ви кажат: „О това са просто складове за храна” и т.н. Те ви заслепяват с всички тези лъжи.

Знаците на извънземното присъствие са също налице и аз виждам че норвежките политици от елита не са това за което се представят. Все едно всяка тяхна мисъл е контролирана и това което говорят сякаш им е предварително зададено. За мен е ясно кои са те и кои не са. Може да го видите в очите им и в умовете им.

Запомнете, че тези които ще останат в или около градовете през 2012 г., ще са първите които ще бъдат умъртвени. По-късно армията ще прочисти останалите оцелели и те ще имат заповед да убиват всички, които окажат съпротива, за да ги закарат в лагерите, където всеки ще бъде маркиран с номер и етикет.

Виждам че се говори за Беназир Бхуто на вашия сайт. Нейната смърт беше трагична. Аз я познавах както можете да видите. Също можете да видите от снимките, че съм се срещал и с други видни политици и лидери от цял свят.

Обществото няма да знае какво става до самия край, защото правителството не иска да създава масова паника. Всичко ще стане тихо и правителствата просто ще изчезнат.

Но аз казвам това: не влизайте тихо в нощта. Вземете предпазни мерки за да сте на сигурно място с вашето семейство. Съберете се с други. Работете заедно за да намерите начини да решите многото проблеми, които ще срещнете.

С уважение,

(Име и доставени доказателства за идентичността.)

http://www.xnetbg.com/new/content/view/514/1/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

това тук също пряко касае темата - явно е ,че юдеистващите очакват своя ''Месия''

http://www.ivanstamenov.com/?p=244#more-244

Героичната пропаганда на имплантите

Публикувано от стопанина на 4 / 2 / 2009 г.

Автор: Иван Стаменов

Беше въпрос на време преди телевизия MSNBC да се хване на маймунското хоро, което отдавна играят други масмедии като CNN, FOX и ABC с тяхната безочлива реклама на чиповете за имплантиране в хора. За разлика от последните, MSNBC е избрала по-особен начин за пропаганда - не в новинарските емисии, а в един от своите хитови сериали.

MSNBC вече е достоен представител на телевизиите за примати.

MSNBC достойно се нареди сред тези телевизии,

които имат навика да ви правят на маймуни.

Сериалът ”Герои” (Heroes) на NBC е в третия си сезон, като по рейтинг се класира в челната петорка на всички телеметрични изследвания. Епизодът, излъчен вчера, е 14-ти от третия сезон, но първи след новогодишната пауза и пръв за тази година. Очакван от много милиони зрители, той бе и идеалният носител за пропаганда от всякакво естество. Веднага след началните кадри, които сами по себе си съдържат любопитни окултни картини, двама от любимците на зрителите - Хиро и Андо, в една от общите си сцени водят следния диалог:

Кадър 1

”Мога да следя къде се намираш…”

Кадър 2

”…независимо къде си по света…”

Кадър 3

”…чрез твоя GPS имплант.”

Кадър 4

”Какъв GPS имплант?”

Кадър 5

(Хиро имплантира чип на Андо.)

Кадър 6

”Не мога да повярвам, че ми причини това!”

Кадър 7

”Вече направих същото и на себе си.”

Кадър 8

”Боли само първия час и нещо.”

По-нататък в епизода, озаглавен с многозначителното име ”Несъмнена и съвременна опасност” (A Clear and Present Danger) става още по-любопитно. Сюжетът напомня на ”Откровения” от Йоан Богослов не само в частта с поставянето на ”белег” върху един от героите. Основната история е за политик, който се преструва на набожен и богоязлив пред широката публика, но докато говори как ще промени бъднините на своя народ към по-добро и по-голяма сигурност, неговата въоръжена войска преследва, тероризира и пленява всеки, който би могъл да се противопостави на изграждащата се диктатура.

Върховната диктатура иде...

Върховната диктатура иде...

Върховната диктатура иде...

Пропагандата е пропаганда за немислещите. За мислещите е предупреждение, казано с особени думи. Диктатурата на политика Антихрист иде, сега на филм, скоро по широкия свят и у нас.

Чипът за хора ще стане задължителен

Публикувано от стопанина на 31 / 1 / 2009 г.

Автор: Джозефин Ашър*

Превод: Иван Стаменов

В рамките на следващите две или три поколения на всички австралийци вероятно ще им бъдат имплантирани микрочипове за следене и разпознаване – казва един от бележитите академици. Майкъл Джи Майкъл (University of Wollongong’s School of Information Systems and Technology) нарича този процес с термина ”свръхнадзор” (uberveillance) според все по-налагащата се тенденция за всеобхватно наблюдение.

Скоро: Царството на Антихриста

Задава се филм на ужасите, какъвто не сте гледали!

Доктор Майкъл казва пред NineMSN: ”Свръхнадзорът няма да се извършва отвън чрез гледане надолу, а отвътре чрез микрочипове, поставени в нашите тела.” Микрочиповете често се имплантират в животни като така разкриват информация за тях, когато се скенират с уреди, подобни на тези, които се ползват за пациентите с болестта на Алцхаймер. Американската компания VeriChip вече използва имплантирани микрочипове, съдържащи 16-цифров уникален идентификационен номер, сред хора за медицински цели. Говорителката на тази компания Алисън Томек казва:

”Нашата цел са най-рисковите пациенти, а възможностите на нашите продукти позволяват да бъдат разпознати и вадени медицинските им досиета в случаи на спешна необходимост. Нямаме представа дали и кога някой ще разработи микрочипове за имплантиране, които ще разполагат и с GPS (система за глобално позициониране) технология, тъй като това е извън сферата на нашата дейност.”

Чипове ще има за всички.

Не се блъскайте, моля! Чипове ще има за всички…

Друга форма на свръхнадзор е употребата на гривни, носени от опасни затворници, които ползват GPS и позволяват следенето (от космоса) на човешките движения с голяма точност. Но д-р Майкъл казва, че технологията зад свръхнадзора един ден ще стигне до създаване на своего рода черна кутия, която ще е достатъчно малка да се побере в един малък микрочип и имплантиран в нашите тела. Това ще позволява всеки да бъде издирен в случаи на необходимост или за разпознаването на трупове след природни бедствия и терористични атаки.

”Тази черна кутия ще записва и предава нашите движения, думи, може би дори и мисли, като ще има функция, подобна на черните кутии на самолетите” – казва докторът.

Той предрича още, че микрочиповете за имплантиране и инфраструктурата за тях ще премахнат нуждата от електронни документи и новите, по-сигурни лични документи:

”Мисля, че имплантирането на микрочип в един момент ще стане задължително в контекста на легитимацията и в рамките на националната сигурност.”

Този е за теб!

След няколко години: ”Ще ни прощавате, ама малко ви излъгахме, че новите документи за самоличност са по-сигурни. Сега искаме от вас да си имплантирате ”сигурния” микрочип. Не просто го искаме, а е задължително! Освен това очакваме да си платите за услугата…”

Въпреки че свръхнадзорът е още в началните си фази, съпругата на д-р Майкъл – Катина Майкъл, която изнася лекции в UOW’s School of Information Systems and Technology – твърди, че възможността за следене и разпознаване на индивиди вече е възможна.

”Всеки с мобилен телефон може да бъде засечен от 15 метра” – казва тя, като отбелязва, че повечето мобилни телефони сега са оборудвани с GPS приематели и устройства за разчитане на сигнали на радио честота (RFID). – ”Най-лошият сценарий за бъдещето е пълната загуба на човешките права.”

Уисконсин, Северна Дакота и още четири от щатите на САЩ вече имат закони, които забраняват принудителното имплантиране на микрочипове. Катина Майкъл обяснява:

”Австралия няма закони относно тези проблеми. Необходимо е да обърнем внимание на потенциалните злоупотреби чрез подобряване на настоящите граждански закони, за да осигурим защита на нашите лични данни и лична неприкосновеност.”

Източник: ”Humans will be implanted with microchips”

За повече информация: ”Големият брат гледа…”

* Джозефин Ашър е журналист и анализатор към Nine Network, най-популярната австралийска интернет медия, която през 1997 година се обедини на регионално ниво с MSN на гиганта Microsoft и днес се нарича с прозвището NineMSN.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Абе вярно е, че има програма "Ноев ковчег" и то именно на север, заради климата...

Това обаче няма никаква връзка с планета Х или У! Винаги трябва да сме готови за катаклизъм.... Ква планета Х - то е достатъчно да изригне някой по-големичък вулкан (имало е такива изригвания в геологическата история на планетата ни колкото искаме), за да се промени климатът дотам, че да изгубим посеви, животински видове и така нататък.

По време на такова събитие няма да умрем..То пък ако планетата Х дойде да не си мислите, че (ахахахха ще падна) бункера ще ги спаси???? Става дума за първо - бункери за защита при ядрено нападение, второ място за съхранение на семена, генни проби и какво ли още не от животински видове, трето - при всяко едно голямо природно бедствие каквито и бункери да се строят файда няма..

Първо щото те са подземни а планетата Х ще предизвика земетресения, които няма да отминат и бункерите (ако речем, че ще почне да влияе на земната орбита, магнитно поле и прочие)

Второ ако дойде промените ще са достатъчно бавни, че всички бавно да умрем или да се адаптираме :)

А колкото до извънземните..

Ьбе изобщо трябва да сме много прости ако се вържем но това..

Първо за какво им е на извънземните да ви изтребват щом са по-съвършени от нас (ако са по-съвършени и могат да ни контролират едва ли ще ни избият)

Второ няма никакви извънземни...

Трето мисля, че политикът разказал това е забравил да си изпие лекарствата...

Четвърто - когато извънземните се появят ще се обадят ПЪРВО на МЕН, после на Барак Обама...или не първо на Бойко Борисов, после на Барак Обама

Хайде да мислим трезво!

Аз ако бях извънземно щях да ви се смея...

Всъщност ами ако съм?

Тогава кво става а? А имате ли доказателства че съм? А че не съм... - егаси то ако пуснем маниите на някой, който не си пие успокоителните да завладеят и нас наистина ще изперкаме като повечето пророци и подобни ъъъ автори на съобщения за масови убийства, смърт и апокалипсис.. Всички такива хора са болни, или мразят някого...или са наранени от хората или просто изпитват силна вина за нещо.

Та така... Не смейте обсъждате с лошо извънземните (поне докато не дойдат горките хора (с пипалца или без, с антенки или без, с цици на гърба или без)) и то без изобщо да ги (ни) познавате..

А сега някой от вас да не би повярва на мен, че съм извънземно - естествено че не.

Е толкова трябва да вярвате на тия щуротии на пророци и какви ли още не хора, които ви създават страшни приказки за възрастни!

Факт - всички ще умрем

Факт - трудно е да се предвиди кога ще умре всеки един от нас

Факт - почти е нулева вероятността да умрем заедно

Факт - има вероятност дори ей сега докат си приказваме Слънцето да изпръцка протуберанс (поради някакви спонтанни, непознати нам вътрешни термоядрени процеси, които не сме проследили) и направо да ни погълне... - примерно - обаче никой не може нито да каже кога ще стане това, нито ще стане ли.

Факт - извънземните същества все ОЩЕ не са се обадили, има вероятност да се обадят но тя е точно толкова голяма колкото и онова по-горе със Слънцето

Айде сега си живейте живота като нормални хора и не мислете за глупости!

Редактирано от Lion Queen
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

За планетата Х или Дванадесетата планета или Нибиру, както шумерите са я наричали и от която боговете слезли през 450 000 години пише от 20 и повече години Закария Сичин. Споко, чакат ни само наводнения, причинени от приближаването й :)

Ето и от мен малко инфо.

http://www.sitchin.com/

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хаха супер - xnetbg.com - най-якия сайт. Силно се надявам, че темата е някаква шега или ирония на тия глупости!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Хаха супер - xnetbg.com - най-якия сайт. Силно се надявам, че темата е някаква шега или ирония на тия глупости!

Това инфо излезе още преди около година, но не помня къде.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Хаха супер - xnetbg.com - най-якия сайт. Силно се надявам, че темата е някаква шега или ирония на тия глупости!

определено я пуснах с цел майтап. :smokeing:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Майтапът си е як :) Всъщност става за сценарийче на не много нискобюджетна, холивудска, комерсиална продукцийка... хихих Направо все едно е копирана от някое филмче или книжка идеята.

Много хора явно прекаляват с телевизията и киното...

Аз също прекалявам, но все още не съм почвала да бъркам разликата между фантазия, илюзия и действителност. Явно не всеки оцелява на такава провокация на въображението.. Като горкинкия норвежки политик примерно. Или този Закария Сичин...

Редактирано от Lion Queen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Когато ги питах, те просто казаха че е за протекцията на населението на Норвегия. Когато ги запитах за срока на тяхното завършване – отговорът беше: „Преди 2011 г.”

http://www.xnetbg.com/new/content/view/514/1/

То така се "пита" правителство: "Абе, правителства, що аджеба ги строиш тия бункери?" :crazy:

Това страшно много ми напомня за писмото от бъдещето, където се казваше, че водата била много малко - глупости на търкала! :ban::spamsign::lame:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Аз си мислех, че модата на тия филмчета им мина през 80-те, когато фантастиката беше във вихъра си и ми е странно, че днес продължават да имат почитатели. Ако някой наистина се интересува от подобни теми или изпитва страх от подобен сценарий може поне малко да се поинтересува от астрономия и геология за да разбере, че няма такива филми като приближаването на Планетата Х и свършване на водата!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 месеца по късно...
Майтапът си е як :) Всъщност става за сценарийче на не много нискобюджетна, холивудска, комерсиална продукцийка... хихих Направо все едно е копирана от някое филмче или книжка идеята.

Много хора явно прекаляват с телевизията и киното...

Аз също прекалявам, но все още не съм почвала да бъркам разликата между фантазия, илюзия и действителност. Явно не всеки оцелява на такава провокация на въображението.. Като горкинкия норвежки политик примерно. Или този Закария Сичин...

Иваше един перкрасен сериал на времето. Стоял съм като бухал по нощите за да го следя. Не можех да си простя и една секунда изпусната, от всеки епизод и съм се самобичувал за всеки пропукс. Сериалът се казваше the outer limits. в два епизода, имаше подобни сценарии. първият във времето епизод, напълно се припокриваше с това което е написал последният римлянин. 1:1, нямаше никаква разлика.

Вторият епизод беше нещо подобно. Обаче бяха единици хора, избрани, в самостоятелни бункери свързани помежду си. всеки със своите особености. Което ми напомня да си го дръпна, и да го гледам отново.

Link to comment
Share on other sites

Иваше един перкрасен сериал на времето. Стоял съм като бухал по нощите за да го следя. Не можех да си простя и една секунда изпусната, от всеки епизод и съм се самобичувал за всеки пропукс. Сериалът се казваше the outer limits. в два епизода, имаше подобни сценарии. първият във времето епизод, напълно се припокриваше с това което е написал последният римлянин. 1:1, нямаше никаква разлика.

Вторият епизод беше нещо подобно. Обаче бяха единици хора, избрани, в самостоятелни бункери свързани помежду си. всеки със своите особености. Което ми напомня да си го дръпна, и да го гледам отново.

Инак, ако това изявление, на тоя норвежки политик е истина, просто да идват от лудницата и да го прибират. Хайде стига с болните измислици на превъртелите които и те самите не знаят какво говорят и вярват в налудничави глупости, и вместо да отидат в някоя лудница, за да ги излекуват, и и след това да отидат в болцица да им излекуват каквото ги боли, те седяг и измислят истории и глупости с които не могат да уплашат дори гаргите. В интерес на истината в реалния живот, едно плашило има по-голям ефект върху мен от колкото такива врели некипели на някой болен мозък.

Римлянино, не ни губи времето с подобни врели некипели, губи ни времето с наистина стойностни неща. такивас мисъл и сюжет, идващи от реалността в които живеем, а не идващи от нечии болен мозък или от някой филм.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Римлянино, не ни губи времето с подобни врели некипели, губи ни времето с наистина стойностни неща. такивас мисъл и сюжет, идващи от реалността в които живеем, а не идващи от нечии болен мозък или от някой филм.

Статията е майтап, съответно я пуснах в този раздел за врели-некипели. :bigwink:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 месеца по късно...
  • Модератор Военно дело
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Баба Ванга:

2010 - начало на Третата световна война. Ще избухне през ноември и ще свърши през октомври 2014 г. Ще започне като обикновена война, с обичайните средства, но след това ще бъдат използвани ядрени оръжия, а накрая и химическо оръжие...

:book::read::hmmm:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Имаше такава доста приятна новела от Азимов: "Падането на нощта".

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Имаше такава доста приятна новела от Азимов: "Падането на нощта".

Там хората никога не бяха виждали звезди, така че мотивът беше леко друг.

Тук ще има падането на НЛО. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 месеца по късно...

Там хората никога не бяха виждали звезди, така че мотивът беше леко друг.

Тук ще има падането на НЛО. ;)

И преди големия потоп е имало предупреждения и хората се смеели. Като дошъл потопът, никой от смешниците не оцелял. Сега след минаването на Нибиру ще има не само потоп, но и 6 или 7 огнени вълни, когато ще пада огън от небето. На местата, където падне огън, всичко ще изгори, дори рибата ще се свари в реки и езера. При последната вълна ще изгори всичко по земята. Ще има много земетресения, изместване на полюсите. Ще има трета световна ядрена война. Ще има глад, епидемии. Всичко ще продължи три години и половина. След това ще дойде новата култура. Който оцелее, ще живее в един по-добър свят. Но повече от 6 милиарда души ще загинат.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Така ли станА?! Телеграф от Нибиру ли си получил или звездите ти го говорят?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Не за майтап бре хора. Тук имаме които вече от 89 си строят своя атомен бункер....

Сори за унгарският, но кадрите сами за себе си говорят....

:crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ако искате да кажете че българските политици , не са помислили вече за себе си , жестоко се лъжете.

Трябва да си много особен човек , да гледаш предсказания и да не вземеш и най-елементарна мярка , при това вече запознати с някакви библейски събития. Те древните хора с новият ковчег да не излязат по подготвени.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ако искате да кажете че българските политици , не са помислили вече за себе си , жестоко се лъжете.

Трябва да си много особен човек , да гледаш предсказания и да не вземеш и най-елементарна мярка , при това вече запознати с някакви библейски събития. Те древните хора с новият ковчег да не излязат по подготвени.

А какво ще правят без народ? Кого ще управляват? Ако ни чукне планетата Х чао на всички, независимо в мише дупка се ескрил или не...

Навремето питали циганчето при обучението, какви са предпазните мерки в случая на атомно нападение.

-Ами ще се упуля силно към зрелището, щото такова нещо никоги друг път в живота си нема да зърна.......

:crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Ами като дойде планетата Х ще правим същото, когато дойде планетата Y. Сиреч нищо, защото тези планети съществуват само в богатото въображение на Сичин и Ко, които добре си печелят от това:)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Така ли станА?! Телеграф от Нибиру ли си получил или звездите ти го говорят?

Имам много информация, но тук няма сериозна аудитория, която да се интересува от проблема. Който иска да научи повече, да търси друг форум.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...