Отиди на
Форум "Наука"

scarecrow

Потребители
 • Брой отговори

  759
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

310 Студент

Всичко за scarecrow

Последни посетители

11619 прегледа на профила
 1. scarecrow

  Как да запиша син от 60?

  може би като √3 / 2
 2. Имаше един особен случай със Словения, които трябваше да преминават през хърватски или италиански териториални води.
 3. Сериозно? А, какво е? Четириъгъник? Петоъгълник?
 4. Отново бягане от отговор. Ако спрямо жена е приложено насилие, конвенцията третира ли по различен начин жертвите в зависимост от тяхната сексуална ориентация? В дадения от caress пример се подразбира, че в случай на принудителен брак, има значени и съответно разлика в зависимост от това каква е сексуалната ориентация на жертвата.
 5. Как така стана, че хем защитата на правата на жертвите трябва е без дискриминация на база сексуалната ориентация, хем сексуалната ориентация има значение?
 6. Нали уж конвенцията няма нищо общо със сексуалната ориентация?
 7. scarecrow

  Славянското море

  етиопи и мирмидонци
 8. Гръцкият става официален език в ИРИ още преди пристигането на Аспарух на Дунава.
 9. Храната и водата не са проблем. Истинският проблем е, че не знаели къде отиват и кога ще стигнат. Освен това съм съгласен с мнението, че по онова време Китай не е имал нито желанието, нито възможността да колонизира континента. Ако по една или друга причина китайците бяха създали колонии в Америка, колониите им щяха да последват съдбата на холандските, френските, шведските, датските и руските.
 10. scarecrow

  Каталония

  Швейцария няма подписан договор за асоцииране, а има подписани двустранни споразумения между ЕС и Конфедерация Швейцария. Степента на взаимодействие на държавите от ЕИЗ (Норвегия, Исландия и Лихтенщайн) и ЕС също е на основа на договори и споразумения, а не на асоцииране.
 11. Северно Тихоокеанското течение започва на юг от Япония, достигайки я минава източно от нея и сменя посоката си почти право на изток, като достига днешните Орегон и северните части на Калифорния.
 12. scarecrow

  Каталония

  800? Тез' числа за нищо ги нямаш Уелс - едва ли, по-скоро Шотландия и Северна Ирландия Нещо съм пропуснал момента, в който сме минали на евро... Горките норвежци и швейцарци, там през ден-два революции.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×