Отиди на
Форум "Наука"

scarecrow

Потребители
 • Брой отговори

  762
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

323 Студент

Всичко за scarecrow

Последни посетители

11712 прегледа на профила
 1. А пък тюрковъдите ни изкарвате братя с чукчи и евенки. И въобще кое е по-важно - истината или това, което ти харесва? Има си едни теми в раздела за генетика, добре ще е всички чукчи да прочетете тези теми. ПП Почти съм убеден, че в поста ти имаш предвид пущуни, но ще е добре да обърнеш внимания на факта, че пущуни и пущини са съвсеееееем различни неща.
 2. Съжалявам, но на теб специално генетиката няма да ти проговори никога.
 3. По-голяма глупост отдавна не бях чел във форума.
 4. scarecrow

  Как да запиша син от 60?

  може би като √3 / 2
 5. Имаше един особен случай със Словения, които трябваше да преминават през хърватски или италиански териториални води.
 6. Сериозно? А, какво е? Четириъгъник? Петоъгълник?
 7. Отново бягане от отговор. Ако спрямо жена е приложено насилие, конвенцията третира ли по различен начин жертвите в зависимост от тяхната сексуална ориентация? В дадения от caress пример се подразбира, че в случай на принудителен брак, има значени и съответно разлика в зависимост от това каква е сексуалната ориентация на жертвата.
 8. Как така стана, че хем защитата на правата на жертвите трябва е без дискриминация на база сексуалната ориентация, хем сексуалната ориентация има значение?
 9. Нали уж конвенцията няма нищо общо със сексуалната ориентация?
 10. scarecrow

  Славянското море

  етиопи и мирмидонци
 11. Гръцкият става официален език в ИРИ още преди пристигането на Аспарух на Дунава.
 12. Храната и водата не са проблем. Истинският проблем е, че не знаели къде отиват и кога ще стигнат. Освен това съм съгласен с мнението, че по онова време Китай не е имал нито желанието, нито възможността да колонизира континента. Ако по една или друга причина китайците бяха създали колонии в Америка, колониите им щяха да последват съдбата на холандските, френските, шведските, датските и руските.
 13. scarecrow

  Каталония

  Швейцария няма подписан договор за асоцииране, а има подписани двустранни споразумения между ЕС и Конфедерация Швейцария. Степента на взаимодействие на държавите от ЕИЗ (Норвегия, Исландия и Лихтенщайн) и ЕС също е на основа на договори и споразумения, а не на асоцииране.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×