Отиди на
Форум "Наука"

Портал между световете


Recommended Posts

 • Модератор Военно дело

Портал между световете милиони жители на земното кълбо чакат да се отвори след седмица. Истинската истерия се дължи на датата с шестте единици - 11.11.2011, пише "Стандарт".

Навръх празника на свети Мина пространството ще се осуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят контактьори. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Групи от медиуми, контактьори и лечители в България, Русия, Китай, Индия и САЩ се подготвят от месеци за явлението. Твърдят, че датата е знаменателна в историята на еволюцията на човека и планетата Земя. У нас посветени хора, наричащи себе си "служители на светлината", също ще обединят сили в уречения ден и час. "Мистерии"-те научиха, че една група въпреки метеорологичните условия ще се качи на Седемте рилски езера за извършването на специален ритуал. Той ще поддържа канала между измеренията отворен максимално дълго време.

"И в момента към Земята вече са изпратени много високи енергии. Ние имаме за задача да ги интегрираме към нашата реалност в предстоящите броени дни", обясни експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Младата столичанка събира българи, осъзнати и с паранормални способности. Те ще се включат в невидимия процес от "оптичния" портал на планетата, който се намира в Рила планина. "От гледна точка на метафизиката датата 11.11.11 е движение от разделението с Висшето Аз към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване. Много болни хора ще получат втори шанс, ако техните съзнания сa узрели за плодовете на Вселената", убедена е Генкова. По думите й хората ще съберат разпръснатите си аспекти, различните индивидуалности в едно енергийно Цяло, обединено от Любов. Милиони хора ще работят на този ден, вплели съзнания, енергия и визия за една нова Земя, мирна, хармонична, изцелена", разяснява Генкова (виж медитацията за повдигане на съзнанието в карето - б.а.).

Времето изчезва

Контактьори от ранга на Лий Каръл, който преди месец гостува у нас заедно със съществото Крион, казва, че шестте единици от датата дават числото 6. Но тъй като животът в нашия свят е дуален ( добро-зло, студено-топло), то задължително срещу тази цифра се проектира още една огледална. Събрани двете дават именно числото 12 на нашата дванадесетомерна Вселена. Около сакралната дванайсетка се върти човекът от време оно. Толкова са деленията на часовниците ни, годишните месеци в календара, зодиакалните знаци, описващи човека като личност и характер. След една седмица обаче решетката на времето ще се пропука и ще можем да пренапишем историята на Земята. С позитивните си мисли цялото човечество ще е в състояние да препрограмира минало, бъдеще, карма - всичко.

Крион - извънземното, с което Каръл общува, поетично описва датата с клонираните единици като ден на съдбата, в който "златната нишка ще бъде вплетена в Новия килим на Времето на вашата Единна планетарна галактическа съдба. В нощта на 10.11.2011 в централния Слънчев Камелот на галактиката всички души са поканени на бал, в който да направят своя избор за Великия преход на Земята".

Прелюдия към 2012

"11.11.11 е най-важният подготвителен процес преди 2012", коментира Мартина Генкова. Тя е убедена, че работата на всички работници на светлината ще повлияе и ще промени колективното съзнание - към изцеление на личните проблеми, физически, душевни, както и ще затвори раните на планетата и ще я подготви за прехода към триадата - 12.12.2012.

Знаците вече били налице. "Всички ги усещаме и ги виждаме - дори тези, обичайните скептици, които се водят по силата на логиката и разума. Вибрациите на хората и планетата се променят. Все повече започват да се обръщат към себе си, търсят духовен път за развитие, дават сила и проявление на отдавна скритите си и потиснати мечти, стремежи и таланти. Всички сме на прага на огромен енергиен преход и скок в квантовото поле", посочва младата дама.

Според нейната теория предстои да се активират многоизмерните части на ДНК, които все още са в латентно състояние. Ще стане още по-тънък воалът, който ни отделя от другите измерения. "Дори сега на моменти е толкова осезаема границата между световете, че много хора ги усещаме и ги виждаме. А виждането - отваряне на третото око, телепатия, контакт с висши същности от паралелни измерения, ще стане нормално за голяма част от хората. Ще създадем безкрайни възможности за еволюционно развитие на планети, галактики и на цялата Вселена. Ето защо значението и на идващата 2012 година е много, много велико! На 11 ноември предстои да се отключи един от най-важните енергийни портали в процеса на този квантов скок към новата реалност на планетата, за която и маите са ни предупредили", припомня Генкова.

Видението на Слава

Според американците "тройната портална дата" е най-мощната през последните космически еони. Тогава около стратосферата ще се образуват 12 слънчеви диска, които ще предизвикат кристален вихър от скритите атлантски бази на земята. У нас се твърди, че съществуват такива под платото на Мадара, в Рила планина и под Родопите. Те ще излъчват божествена енергия на нулевото поле - чиста и безусловна любов. Под формата на светлинен код тя ще нахлуе от пето към четвърто измерение към нашето трето. Целият процес обаче нямал случаен характер, защото се дирижирал от самият Създател.

Сред кръговете на хората с паранормални способности усилено се говори, че тройната портална дата ще отключи вероятно и новите възможности на ДНК. Това е нейната скрита светлинна структура, която до момента умишлено се криела от определени висши кръгове на нашата планета.

Езотерици коментират още, че именно това събитие ще сбъдне едно от най-феноменалните предсказания на Слава Севрюкова.

Приживе самата Ванга признала, че "леля Слава е едно богово ниво" над нея във вселенската йерархия. Севрюкова предрекла редица събития безпогрешно. За далечното бъдеще тя имала видение, че човек ще се откаже от ракетите и ще пътува към далечни галактики само със силата на своето съзнание и ДНК.

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Абе какво става тука бе (де го Алвата) - как така съществото Крион ще влиза в България без виза, питам!

И второ - ако авторите на тези твърдения се възнесат, да бъдат добри да си уредят плащанията тука към ТЕЦ-а. Щото иначе контактьорите за гонене в отвъдното ще искат много пари и ще се подбият юрисконсултските възнаграждения. Не може тъй то.

Link to comment
Share on other sites

 • Модератор Военно дело

Смятам, че открития тунел към оня свят ще въздейства дисциплиниращо на некоректните длъжници. Сега ще е възможно да бъдат намерени дори и там.

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Та значи ... единадесетото измерение според Струнната теория е онова в което се намират вселените. Там те плуват като сапунени мехури и от време на време се сблъскват. Такъв сблъсък, ние наричаме - Голям взрив.

Ако някой си направи вселенка, дори в хола на къщата си, тя по никакъв начин няма да има контакт с настоящата Вселена, а ще си заеме полагаемото място в същото това измерение. Е, така е според научните хипотези, а според паранаучните може и да се окаже, че може да се премине през него.

. . .

Ако има тунел през него, явно той трябва да бъде в дванадесето измерение - засега недефинирано като свойства.

Редактирано от Б.Богданов
Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Светът е много по-сложен от някаква си "дуална" структура от тип 1-0, топло - студено, добро - зло и т.н. Той е и двете едновременно.

Това е извън интуитивното мислене на човека, затова Н. Бор казва, че който казва, че го е разбрал - нищо не е разбрал.

. . .

Основното противоречие, което намирам в статията е, че се говори за квантови ефекти - "да се скочи в квантово поле" /каквото и да значи това/ и в същото време, тези ефекти да бъдат приравнявани до ефектите наблюдавани при макро телата.

. . .

Пълна неграмощина от страна на автора на статията!

Редактирано от Б.Богданов
Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Ама - големи думи, голямо нещо...

- "...в централния слънчев Камелот на Галактиката всички души са поканени на бал!..." - Ама не става ясно - с маски или без маски ще е балът?

- "35 000 земляни, които са живели най-праведно, ще се възнесат редом до пазителите на вселенската хармония."- А кои са тези пазители?

- "С позитивните си мисли цялото човечество ще е в състояние да препрограмира минало, настояще, бъдеще, карма - всичко." - И, когато всичко си продължи по старому, ще кажат: "Сбъркахме предсказанието. Това ще стане следващият път, когато пак повторим упражнението. Или - след като повторим упражнението 12 пъти."... Налииииии...

- "Ще се активизират скритите атлантски бази на Земята. У нас съществуват такива бази под Мадара, Рила и Родопите..." - Значи българската земя е трижди благословена от атлантите, така ли?

- Златната нишка ще бъде вплетена в новия килим на Времето на вашата единна планетарна галактическа съдба. - Кой го казва това? Чък Норис или Бойко Борисов?

- "Целият процес се дирижира от самия Създател!" - Драги зрители, имаме новина! Радвайте се и веселете се, понеже голяма награда ви чака на небесата! ("Радуите сен и веселите сен, яко мъзда ваша мънога йесть на небесехъ.") Тези неща са били предречени още в старобългарската литература. Това извънземно плагиатства оттам.

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Видяхте ли сега! Ако си бяхме карали по прабългарският календар, това интересно събитие нямаше да може да ни се случи. Там най-много да се срещнат разни живони, но пък те се си животни - като се срещнат, ще се разминат. А в съвременният календар, цифрите като съвпаднат и някои мозъци изпадат в трескаво търсене на сензационни новини, отварят се трети очи и т.н. :)

Освен това по прабългарсният календар нямаше да има и 12.12.2012 и щяхме да избегнем края на света. ;)

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Още не е умряла тя. Ще видите на 11.11.2011 г. в 11:11:11 часа дали е умряла.:whistling:

Едно време са чакали просто края на света, после Нибиру, а сега портал към други вселени, идеите за Апокалипсиса се развиват.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребители

Портал между световете милиони жители на земното кълбо чакат да се отвори след седмица. Истинската истерия се дължи на датата с шестте единици - 11.11.2011, пише "Стандарт".

Навръх празника на свети Мина пространството ще се усуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят контактьори. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Групи от медиуми, контактьори и лечители в България, Русия, Китай, Индия и САЩ се подготвят от месеци за явлението. Твърдят, че датата е знаменателна в историята на еволюцията на човека и планетата Земя. У нас посветени хора, наричащи себе си "служители на светлината", също ще обединят сили в уречения ден и час. "Мистерии"-те научиха, че една група въпреки метеорологичните условия ще се качи на Седемте рилски езера за извършването на специален ритуал. Той ще поддържа канала между измеренията отворен максимално дълго време.

"И в момента към Земята вече са изпратени много високи енергии. Ние имаме за задача да ги интегрираме към нашата реалност в предстоящите броени дни", обясни експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Младата столичанка събира българи, осъзнати и с паранормални способности. Те ще се включат в невидимия процес от "оптичния" портал на планетата, който се намира в Рила планина. "От гледна точка на метафизиката датата 11.11.11 е движение от разделението с Висшето Аз към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване. Много болни хора ще получат втори шанс, ако техните съзнания сa узрели за плодовете на Вселената", убедена е Генкова.

Покойният гений Роджър Зелазни отдавна е описал процеса в блестящия си труд "Една нощ през самотния октомври". На последния ден на октомври всяка година на различно място се събират група странни поклонници и група още по-странни противници на Старите богове. Поклонниците се опитват да отворят Вратата и да върнат Старите богове в света. Противниците се стремят да задържат Вратата затворена. Това не става само на шести юни 1966, нито на 11 ноември 2011, а ежегодно, всеки път на различно място, винаги по време на т. нар. празник Вси светии, Халоуин или католическа Задушница. Събитието протича в рамките на дванайсет часа (с едномесечна подготовка преди това). Разрешени са груба физическа сила, екзорсизъм, употреба на свещени реликви, религиозни и магически действия. Ако не знаете къде е тази година, значи просто не сте поканени от страна на инициативния комитет. Очевидно досега Затварячите печелят състезанието.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

И в България има един портал: buzowgrad121.jpg

"Слънчевата врата беше отворена с възлияния така, както е описано в "Одисея" . Прахът, заедно с духа на проф. Александър Фол премина Отвъд и след това беше затворена с вълнена нишка с цвят орфнинос...Бяха ни дадени знаци..."

Валерия Фол

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Doris къде се намира тази прелест?

...

От край време и до днес и от Индия до България, за портал се смята и самото Слънце.

От там и маите като, че чакаха лъч от центъра на вселената, който да премине до нас, чрез слънцето.

...

А иначе портал си е и преминаването от моята стая до стаята на сестра ми, и се влиза в различен свят :)

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

:)Намира се в Долината на тракийските царе, по-конкретно, край Бузовград.

Не е нужно да се ходи много надалече за да се видят чудеса и чудатости. Наистина там са правили ритуал заради Ал.Фол за отваряне на портата към отвъдното, боговете им отвърнали с дребен дъждец и един орел се извил в небесата...Сложили паметна плоча направо върху мегалита, сега ще я махат:

http://5-minuti.com/content/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0

Там се посрещат и слънцестоене, и равноденствие и почетни гости:

http://www.kazanlak-bg.info/index.php?option=com_content&task=view&id=10215&Itemid=216

Link to comment
Share on other sites

 • Потребители

Проф. Фол наистина беше голям учен, но май без да иска си е създал последователи не от научен, а от религиозен тип. Царство му небесно. Инак - аман от суеверия.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребители

Уви, знам я.

Колкото до "суеверие", родее се с думата "всуе".

Link to comment
Share on other sites

 • Потребители

Абе, Сириус, не виждаш ли точно какво пише в текстчето, което си дал?!

"Происходит от др.-русск. суи, от старослав. сѹи «пустой, тщетный» (ср. суета)"

Думата е двусъставна. Мислех, че за това питаш. Втория корен всички го виждаме. Първия и аз ти го посочих, а и сам си го намерил.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Е, кажете сега, в крайна сметка нали няма да изчезне света на 11 ноември? Щот на 12 имам рожден ден, пък да знам да не купувам бонбони... :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

А ако човечеството умре и ти единствен оцелееш, ще си хапнеш и тортата, и бонбоните самичък. Няма да ги споделяш с никого.

Требе да се гледа положително!

(Така казва един бивш наш владетел.)

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Е, кажете сега, в крайна сметка нали няма да изчезне света на 11 ноември? Щот на 12 имам рожден ден, пък да знам да не купувам бонбони... :biggrin:

Опасявам се, че краят на света ще се размине и този път, въпреки достоверните прогнози на много съвр. 'оракули'. Така че гледай да се подготвиш подобаващо за рождения си ден.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Докато някои умуват и се чудят дали нещо ще се случи, други сами се запретват да го направят. Събитие, свързано с датата все пак има, хорър филма 11-11-11 :

http://www.youtube.com/user/111111TheMovie

Link to comment
Share on other sites

 • 4 седмици по-късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
 • Create New...