Отиди на
Форум "Наука"

Извънземни от Слънцето дойдоха в България


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело
Бургазлия предостави уникално доказателство за съществуването на инопланетен разум. По думите му снимката е направена с GSM в апартамента му в Бургас. Бившият корабостроител твърди, че общува с разумна форма на живот от соларен тип. Така се нарича, защото нейните представители обитавали планета, намираща се в невъобразима за нас близост до Слънцето, пише в. „Стандарт“.
"В крайна сметка ние ще приемем посетители от друга галактика. Те също са хора. Може би с малко по-различен вид, но в действителност са такива. Те са чувстващи същества. Ние трябва да разберем, че извънземните - това са същества, които чувстват нещата по същия начин както и ние дори ако се различават от нас по външен вид. Някои от тях може и да имат ръце, с които да се здрависаме, други да нямат. Техният външен вид обаче не бива да ни плаши." Това каза наскоро Далай Лама пред една студентска аудитория в САЩ. Изявлението на духовния лидер дойде изневиделица, тъй като хора от подобен ранг избягват коментирането на подобни теми. На фона на вълна от разкрития в последните години обаче изявлението звучеше логично. Високопоставени политици и военни започнаха разсекретяване на Досиета Х за близки срещи с летателни апарати и същества от неземен произход. "Дошло е време постепенно да се разкрием", сензационно проговори едно от извънземните, които посещават България...
Бургазлията предостави уникално доказателство - снимка - за съществуването на инопланетен разум. На кадъра се вижда следа от извънземното Нер. Той се е появило в хола му чрез странно завихряне, сякаш ъгълът на стената е оживял. По думите на Хрелев снимката е направена с GSM в апартамента му в Бургас на 17 юли миналата година. Явлението вдясно от дъщерята и внучката му наподобява завеса. Тя обаче виси във въздуха, тъй като от горния си край не се държи за нищо. В центъра на странното изкривяване на пространството има отвор. При зуум на снимката се вижда хуманоид с няколко лица - многоизмерният образ на пришълеца. "Те са около 60 см високи, обвити са от фуния енергия. Вибрацията им е много висока. Това е все едно да снимаш кола, движеща се със скоростта на светлината. И аз се чудя как успях да го снимам", коментира кадъра родният феномен.
"Извънземни има, но не с всеки влизат в контакт. В България общо да сме трима души за последните десет години, с които Те са се свързали". Това заяви бургаският народен лечител Слав Хрелев. Думите му също ще предизвикат сензация и разнопосочни коментари, но както казва Хрелев, пришълецът, с който той контактува, е пожелал да се разкрие пред "Мистериите на "Стандарт". Разбира се, с уговорката, че ще ни каже толкова, колкото сме подготвени да чуем. На този етап.
Бившият корабостроител твърди, че общува с разумна форма на живот от соларен тип. Така се нарича, защото нейните представители обитавали планета (или станция - б.а.), намираща се в невъобразима за нас близост до Слънцето. "Наричат се соларните, защото живеят в близост до нашата звезда. Казват, че са от другата й страна и в същото време някак си на ръба на цялата система - трудно е да си представим онова, което ми дават като информация", казва българинът с медиумни способности.
През определени периоди в техния свят ставало по-трудно за живот и те търсили други планети. "В момента имат представители в България. Аз общувам по телепатичен път с един от цивилизацията им. Неговото име е Нер", продължи с разкритията си бургазлията.
Когато неговият космически приятел дойдел, се отваряло нещо като звезден портал в хола му. При последното идване телевизорът изгорял. "Това се случи наскоро. Техникът, при който отнесох телевизора, заяви, че подобна повреда не бил виждал в своята практика", казва с усмивка Хрелев.
Според обяснението от пришълеца при влизането им в нашето измерение се отделял импулс от високочестотна енергия, която влияела на ел.уредите. Веднъж Хрелев решил да опита да документира явлението и се получило. През лятото на 2013 година, докато снимал дъщерята и внучката, Нер изненадващо се материализирал на една от снимките. "Нер е висок 60 сантиметра, а е на 120 години. Това, което е около него, е фуния от енергия. Тя всъщност закрива рисунката на слънчогледи, която иначе би трябвало да се вижда отзад", коментира кадъра, който ни предостави лечителят (виж снимката по-долу).
В същото време той не спира да препредава информация, която Те искали да узнаем. Разказва, че извънземните са се локализирали в две бази. Едната била в Родопите, а другата в Странджа. Там навръх Нова година читатели наблюдаваха плазмени кълба край река Велека. Този район често влиза в новините заради различни екологични инициативи и протести. По думите на Хрелев Странджата е интересна и за пришълци. Защото цивилизацията на Нер се храни с енергията, която нашата все още незамърсена природна среда излъчва в пространството.
"Всичко в нашия свят излъчва поле, което наричаме аура. Нер ми казва, че сиянието на природата ни е безценен източник на онова, което ние наричаме "калории" за високоразвити същества като тях. Всяка една частичка, атом, молекула, която трепти, те могат да я уловят на полево ниво и да извлекат от нея огромно количество енергия. Корабите им също са приспособени да извличат и преработват в гориво буквално от всичко, до което се докоснат. За това и пътуването не им е никакъв проблем. Достигат по-голяма от скоростта на светлината и изминават огромни разстояния чрез отваряне на многоизмерни портали", обяснява Слав. Той описва и кораба им с купол, шест огромни светлини и четири като фунии. От тях Те слизали на Земята като по ескалатор. Сега са се локализирали около странджанските села Сливово и Заберново.
Именно в този район на Югоизточна България през 1993 година цивилизацията на Нер осъществила и първия си контакт с нашенеца. По това време бъдещият лечител и медиум развивал бизнес със закуски, изработка на железарски изделия, строително-монтажни услуги и какво ли още не. Отглеждал даже и жито. Казва, че трудът на го плаши, обработвал сам земята със семейството си.
"По това време имахме към 60 декара ниви в Странджанско. Точно беше време за жътва. Вечерта си легнах уморен и веднага съм заспал. По едно време се събудих от две огромни светлини, които незнайно как бяха влезли в стаята ми. Приближиха се до мен и в този момент в кълбата различих два силуета около половин метър високи. Хванаха ме за ръцете с думите "Ти си избран" и ме поведоха нанякъде", описва бургазлията близката си среща от трети тип (според уфологичната класация на проф. Хайнек - б.р.). Не крие, че смътно си спомня онзи ден, но от негова страна е имало страх, недоверие и опит да се отскубне. Ала Те надделели. В следващия момент Хрелев се озовал под кораб, който стоял като на височина. Светилен сноп го изтеглил навътре.
"Нямам ясни спомени. Сложиха ме на една маса от светлина и другото ми се губи", откровен е нашенецът. Казва, че пришълците му дали определена информация, но и нещо са направили с него, което не може да обясни. На сутринта близките му го заварили затрупан върху тотално разглобено легло. "По принцип за жътвата ставахме в 6 часа. Аз чак в 8 часа се събуждам по очи, а леглото от старите - с таблите, чергите и пружината - върху ми. Бабата изпищя, като ме видя", спомни си с усмивка Слав.
В първите месеци след случилото се той придобил необичайна сила и способности. Можел да събори с енергията си човек от 20 метра, вървящ на съседния тротоар. Такива експерименти например си правил с приятели, които сами искали да се уверят в неземните му способности. "Сканирах хората само с поглед. Който го пипнех, много скоро оздравяваше. Тотални библейски чудеса. Само дето не бях започнал сам да си говоря от всичко, което ми се случваше", шегува се Хрелев. Заявява, че постепенно открил, че небесните ни събратя са му дали извънземните кодове за лечение. Проблемът обаче бил как да обуздае тази неземна сила, дадена на един смъртен.
"Истината е, че със строг пост и молитва овладях тази сила, която ми дадоха. След това започнах да помагам на хората. Първите бяха близки, приятели и роднини", спомня си народният лечител. На дъщеря си стопил киста на яйчниците. После шурея изцелил от жълтеница, която бил пипнал при едно бизнес пътуване до Индия. Откъде обаче идвала силата за чудесата на Слав никой не се наемал да каже. "Доцентка, която се занимава с ирисова диагностика, наскоро заявила, че сякаш от очите ми върви сноп от някаква положителна енергия. През годините установих, че опорно-двигателен апарат, бели дробове, малки тумори, кисти не е проблем да се лекуват с моята дарба. Започнаха и билкови рецепти да ми се дават по телепатичния канал според честотата на трептене на всеки организъм и болест", казав Слав Хрелев. И цитира една срещу рак - "по лъжичка медицинска сяра и манов мед с жълтък на гладно рано сутринта гони онкологичните проблеми".
Неговите космически приятели му дали и чертежи на уникални уреди за хармонизация на здравето чрез изчистване на биополето. Някои от тях корабостроителят сам сглобил. В оригинал били със сребро, но поради липса на финанси заместил детайлите от благородния метал с медни. Въпреки това чудодейната инсталация сработила. Тя прилича на кушетка, на която хората заспивали в целебен сън. "През 2014 година започва новият духовен живот. Ще се появят повече свидетелства не само за извънземните, които ни дават знания и природни технологии. Ще се явят и други хора, които живеят край нас, но са с по-големи способности от това, което можем да си представим. Тепърва ще видим колко реално е всичко, което сме отричали", вещае 51-годишният сензитив.
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Дотогава няма проблем, не застрашава никого докато не му хрумни да се храни със слънчева светлина.

Почни ли веднага в лудницата. Тук един ахмак така уби бременната си жена и той и синът му паднаха в кома.

Решиха, да се хранят само със светлина...... :fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...