Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Препръчано мнение

• Мнения 3,1k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Администратор
Публикувано
Преди 11 часа, rumcaiz said:

🇷🇺🪟 След падане от прозорец, почина дългогодишният ръководител на „Правда“.

87-годишният Вячеслав Леонтиев, дългогодишен ръководител на издателството „Правда“, е загинал, след като е паднал от прозореца на апартамента си в Москва от височина около 20 метра, съобщават руски медии.

Леонтиев, който оглавяваше легендарния съветски вестник дълго след разпадането на СССР, е бил обект на полицейско разследване. 

Според властите се разглеждат няколко версии - инцидент, самоубийство или умишлено престъпление.

https://t.me/drmjournal/14252

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикувано

Ама преди това 3 пъти се е застрелял в главата....😂🤣😅 Бог да ми прости, но тези убийци от ФСБ хич нямат фантазия.....

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикувано

От мрежата:

У населението се наблюдава натрупана умора. Нивото на емоционалност през четвъртата година на войната намалява - и омраза, и гняв, и презрение, и отхвърляне - все радикални неща. Нивото на напрежение е намаляло и сред онези, които казваха: „Имаш снимка с Путин, никога няма да ти стисна ръката“, и сред онези, които казаха: „Убийте хохлите“.

Хората питат: „И така, кога ще свърши всичко това?“ и им се казва: „Предстоят десетилетия желязо и кръв. Пригответе се да умрете за благото на Левиатана.“

Едновременно с това населението е замръзнало в очакване на голямо ограбване. Носят се слухове, че депозитите ще бъдат замразени, а данъците ще бъдат повишени върху всичко - наистина всичко. Това създава впечатлението, че всичко, което хората са натрупали с дългогодишен труд, ще бъде хвърлено в пещта, без ясен резултат и без ясна цел.

Елитите пък са в състояние, граничещо с истерия. Тъй като стабилността е изчезнала, няма ясни правила на играта – какво точно трябва да направите, за да избегнете затвора или отнемането на всичко?

Например, днес лишават от собственост ("разкулачват") поредния бивш кмет: „Момче, ти беше кмет една година, а преди това беше заместник-кмет 10 години. Ясно е, че всичко, което имаш, е откраднато. Така че ще ти вземем всичките пари и целия ти бизнес.“

В началото това изглеждаше като изключение, но сега не е ясно кой ще бъде обяввен за мошеник, от когото трябва да се изземе всичко.

• Харесва ми! 4
  • Администратор
Публикувано

През септември вносът на беларуски бензин в Руската федерация се е увеличил 4 пъти в сравнение с август – до 49 хиляди тона, заради недостиг на вътершния пазар.

За същия месец на руския пазар от Беларус бяха доставени 33 хиляди тона дизелово гориво.

https://t.me/drmjournal/14268

• Потребител
Публикувано

Пореден признак, че Русия няма намерение да прекрати войната и че ще бъде все по-голяма опасност за Европа. Каквото и да говорят официално - има програма за масово индоктриниране на децата още от детската градина. 

https://www.mediapool.bg/voennoto-obuchenie-v-rusiya-zapochva-ot-detskite-gradini-news376203.html

Дано европейските лидери не се поддадат на лъжите идващи от Русия, а да се подготвят адекватно за това, което ги очаква само след 10-15 години - едно цяло поколение деца подготвяно за война. 🙁

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикувано
Преди 2 часа, Димитър Йорданов said:

Пореден признак, че Русия няма намерение да прекрати войната и че ще бъде все по-голяма опасност за Европа. Каквото и да говорят официално - има програма за масово индоктриниране на децата още от детската градина. 

https://www.mediapool.bg/voennoto-obuchenie-v-rusiya-zapochva-ot-detskite-gradini-news376203.html

Дано европейските лидери не се поддадат на лъжите идващи от Русия, а да се подготвят адекватно за това, което ги очаква само след 10-15 години - едно цяло поколение деца подготвяно за война. 🙁

Затова трябва да се деимпериализира руското общество, че тези путлерюгенд да не огражават светът след време...

И

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикувано (edited)
On 1.10.2025 г. at 16:31, rumcaiz said:

Новости.

Редактирано от Skubi
  • Потребител
Публикувано (edited)
Преди 1 час, Skubi said:

Затова трябва да се деимпериализира руското общество, че тези путлерюгенд да не огражават светът след време...

И

Настръхнах и при двата клипа. Първия съм го гледал във филм преди време. Въпреки, че не симпатизирам на Хитлер музиката и самия клип те карат да изпиташ силна емоция. Същото е и с втория пропаганден клип от Русия. И в двата се цели да те разчувстват, да те надъхат, и в двата музиката и текста са така създадени, че ти се иска да си ги слушаш и пееш... И двете може да ги ненавиждаш и рационалната част от мозъка ти да осъзнава, че е просто пропаданда, но пак имат ефект. 

Замислих се какъв ли ефект биха имали за хора растящи в тази сряда и обработвани още от детската градина или началните класове и дали изобщо някой би могъл да устои на подобна пропаганда и внушения в такава среда. 🙁

Редактирано от Димитър Йорданов
  • Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикувано
Преди 8 часа, Димитър Йорданов said:

Замислих се какъв ли ефект биха имали за хора растящи в тази сряда и обработвани още от детската градина или началните класове и дали изобщо някой би могъл да устои на подобна пропаганда и внушения в такава среда.

Невъзможно е да бъдат индоктринирани много хора ей така без причина... (Изключение са руснаците – те са психиатричен случай... Не го казвам аз,а много световно известни хора...)

Мен ме трогва до дъното на душата песента "Питаш ли ме де зората..." Не приемам за българин този,който не може да се разчувства от нея. С мелодията на тази песен започваха и свършваха емисиите на радио "Свободна Европа" през годините на комунистическия режим,когато 99% от българите бяха затворени като в концлагер в собствената си страна... 

• Потребител
Публикувано
Преди 17 часа, Димитър Йорданов said:

Замислих се какъв ли ефект биха имали за хора растящи в тази сряда и обработвани още от детската градина или началните класове и дали изобщо някой би могъл да устои на подобна пропаганда и внушения в такава среда. 🙁

Единици - държавната пропаганда е страшно нещо, когато е съчетана със само-индоктринация. При германци и руснаци има и исторически натрупвания. И двете държави са били децимирани от съседите си при не един случай в историята. Колкото и да е жестоко за българите и продължително, Османското завоевание не се доближава до това, което е примерно 30-годишната война за германските народи. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикувано

Председателят на руската Дума Вячеслав Володин сравни Макрон, Мерц и Байдън с мухъл: „По света ще има по-малко такива като Байдън, по-малко такива като Макрон и Мерц. Защото те са мухъл. Те ще умрат, когато лъчите светлина на нашата страна достигнат до тях.“

https://www.instagram.com/reel/DP1o5cTjBLS/

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.