Отиди на
Форум "Наука"

Еволюционни мъки


Recommended Posts

  • Потребител

Има един парадокс, който преследва всички хора, които се опитват да докажат еволюцията: колкото повече копаят земята, колкото повече търсят в космоса доказателства за еволюция, толкова повече доказателствата за еволюцията се стопяват и изчезват. Тъкмо да ги намерят, тъкмо нещо да  измислят и отново то убягва. Затова забелязвам, че еволюционистите се опитват да си измислят факти. За мене е удивително, защо някой човек не би помислил трезво над доказателства, които не са му удобни, а предпочита да се мъчи да нагоди вселената по своята си теория.

Пример: Звездите се отдалечават, защото има червено отместване, доказано! Да но никой никъде  засега не е видял нещо да се е преместило, освен естественото заложено движение на отделните небесни тела, или маси от тела. Защо искат звездите да се "разбягват"? Защото това би доказало началната бомба и оттам еволюцията на видовете. Но нищо не произлезе оттам. Докараха телескопи все по-голями с желание да видят края на вселената, но видяха само още повече звезди и се наложи да си променят представите толкова много пъти...

Ще копаем в земята и там ще намерим подвидовете, които ще докажат че сме прави. Прекопават планетата вече столетия и нищо. Стигнаха до видове, които днес ги няма - така наричаните динозаври и казаха: Ето това са били видовете преди човека и те са измряли и през тях минава еволюцията. Но има сериозен проблем: няма никакви междинни видове в по-високите пластове, тези, които биха доказали еволюцията от динозаврите до човека – липсва напълно. И това виждам, че ги измъчва, но това, което не разбирам е защо не помислят, че е време да се откажат от тази теория и да започнат като истински учени просто да изследват фактите такива каквито са и да не излизат от тази рамка. Така биха били честни с  останалите хора по земята и със себе си. Сега по--скоро приличат на религиозни фанатици, които не виждат фактите, които са очевидни за честния наблюдател.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Еволюцията е доказана!

Бог не само че не е доказан, но и няма да бъде! (бог съм го написал с главна буква, защото е в началото на изречение, да не си помислиш друго ;) )

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Преди 1 час, Etienne said:

Но има сериозен проблем: няма никакви междинни видове в по-високите пластове, тези, които биха доказали еволюцията от динозаврите до човека – липсва напълно.

Няма ги единствено познанията ти по палеонтология. Ама съвсем никакви ги няма. Което си е сериозен проблем когато се мъчиш да коментираш каквото и да било в тази област.

Иначе междинни и преходни видове от епохата на динозаврите, както и преди и след това има колкото искаш открити, безбройни са. Само че няма как да прочетеш за тях в библията.

А еволюцията е отдавна установен безспорен факт, няма какво да я доказваме. С доказването ѝ са се занимавали по времето на Дарвин и Уолъс. Сега вече сме стъпили върху фундаментът от познания натрупан оттогава и в момента учените се занимават с далеч по-важни, сложни и полезни задачи. Отричането на работата и приноса им е отричане на цивилизацията. Освен, че разбира се, си е и пълно невежество.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...