Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Потребител

Понеже не знам защо не мога да пиша мнения по голямата тема Руско-украинска война 2022-23.Създавам нова малко след началото на бойните действия Президента на РФ  , заяви че украинци  ,няма и тях ги е създал Ленин (малоумно твърдение само по себе си).Всички последвали бойни действия той обясни с борбата със Запада  ,който иска  ,да разруши Русия и т.н.Спомена и че Русия е  нежелана  била  ,като член на НАТО и ЕС (което е факт Русия при Елцин желаеше ,да бъде част от тези структури ,но Западът любезно ги пренебрегваше).Сега Путин наказва Западът биейки своите (според него).Изпаднал е в състояние на човек ,който се самонаказва  ,за да го харесат другите.Базирам разсъжденията си на логиката.

Редактирано от todorg
Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Всеки, който иска да пише в Клуба да ми пише ЛС.

В открития форум не се пише за войната или за политика - това се прави само в клубовете.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...