Отиди на
Форум "Наука"

Ядрена война преди 25 000 години


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

ПРЕДИ 25 000 ГОДИНИ НА ЗЕМЯТА

Е ИМАЛО ЯДРЕНА ВОЙНА

Това показват резултатите от съвместен научен проект на специалисти от НАСА и френски учени.

Изглежда теорията на Дарвин, според която нашите далечни предци са били маймуни, губи все повече позиции.

Наскоро завърши най-големия за последните пет години съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени.

Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война!

По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мошни взривове в древни времена. Най-дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по-точно на земните пластове в него е било изчислено времето на грандиозната катастрофа. Учените успели да определят и силата на ядрения удар: повече от 500 хиляди тона тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона.

Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя, както смятат учените, е променила скоросттта на въртене на Земята около оста си! В резултат на ядрените експлозии, водата от Световния океан е започнала движение и се е получил нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарала Земята да започне да се върти по-бързо. През миналия век в градовете на маите са били открити древни календари, в които денонощието е 36 часа.

Учените смятат, че такава е била продължителността на земния ден преди ядрената война. Между другото, в генетичната памет на съвременните хора още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговия организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа.

Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмей за “голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. А в световно известната “Махабхарата” достатъчно подробно се разказва, как са се спасили, от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от унищожителния огън.

Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и в Южна Америка. Предназначението на тези катакобми става видно даже за тези, които не са специалисти. Една от неминуемите последствия на ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивния мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека в резултат, на което радикално се променя неговия облик.

Нашите далечни предци не са успели да избегнат тази участ.

Скоро след глобалния взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки) и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет. Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а друга била изтребена от съперниците, нахлуващи на тяхна територия.

Учените смятат, че древните хора са имали трето око, намиращо се над носа, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека. Обаче най-типичните представители на облъчването с радиация за циклопите и монголоидите – в крайна сметка именно те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване.

Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най-разпространената от всички човешки раси на Земята. Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно, и в момента продължава.

И така преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвременните хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа.

Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не показва кой и защо е започнал тази древна ядрена война.

Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента.

Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стартира през есента на 2008г.

Статията е от 2006 година.

Link to comment
Share on other sites

  • Мнения 53
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

  • Глобален Модератор

Брех, къде е публикацията в научно списание, при положение че се спрягат организации като НАСА, че и някакви френски учени. :crazy_pilot:

Би ми било любопитно и да видя поне един от предполагаемите 100 ядрени кратера, а също и замерванията на нивата на радиация, които са извършвани. :lightbulb:

Всичко това обилно гарнирано с изтърканите клишета като изгубени древни цивилизации пр. глупости за монголи, мутанти, трети очи, подземни градове, промени в оста на въртене на Земята и скоростта й.. :tooth:

И естествено, за да е конспиративката пълна, ни в клин ни в ръкав е намесена и Дарвиновата теория. :biggrin:

Редактирано от Last roman
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

ПРЕДИ 25 000 ГОДИНИ НА ЗЕМЯТА

Е ИМАЛО ЯДРЕНА ВОЙНА

По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мошни взривове в древни времена. Най-дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по-точно на земните пластове в него е било изчислено времето на грандиозната катастрофа. Учените успели да определят и силата на ядрения удар: повече от 500 хиляди тона тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона........

.....Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя, както смятат учените, е променила скоросттта на въртене на Земята около оста си! В резултат на ядрените експлозии, водата от Световния океан е започнала движение и се е получил нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарала Земята да започне да се върти по-бързо. През миналия век в градовете на маите са били открити древни календари, в които денонощието е 36 часа......

Статията е от 2006 година.

Кратери.....

При ядрени атаки най, най ефикасно е ако буне бомбата на височина 100 200 метра над земята. До колкото знам.....

36 часа денонощие

Тогава скороста е намаляла а не увеличила. Нали същото разтояние сега го взимаме за 24 часа.....Или благодарение на това сега е 24ч.?

Може би това е било сблъсък с рояк от по-големи метеори......

:post-20645-1121105496: :post-20645-1121105496: :post-20645-1121105496:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Да, и аз мисля, че става въпрос за астероиден дъжд, просто учените от НАСА изглежда са се заблудили, но човешко е да се греши, нека проявим разбиране :v:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ето и едно приятно четиво за размисъл :)

Древни атомни бомби

„Сега аз съм Смъртта, разрушителят на светове.” — „Бхагават Гита”

Седем години след ядрените тестове в Аламогордо, Ню Мексико, д-р Дж. Робърт Опенхаймер, бащата на атомната бомба, изнасял лекция в колеж, когато един студент го попитал дали е имало американски атомни тестове преди Аламогордо. „Да, в съвременната епоха”, отвърнал той. Този отговор, загадъчен и същевременно неразбираем, е всъщност алюзия към древните хиндуистки текстове, описващи апокалиптична катастрофа, която няма връзка с вулканични изригвания или други познати явления...

Опенхаймер, който жадно изучавал древен санскрит, несъмнено имал предвид откъс от „Бхагават Гита”, описващ едно всемирно бедствие, причинено от „неизвестно оръжие, железен лъч”.

Докато може да е обезпокояващо, когато научните кръгове говорят за съществуването на атомни оръжия преди настоящия цикъл на цивилизация, доказателствата за това явление като да нашепват тези думи от всяко кътче на планетата.

Пустинното стъкло

Това доказателство идва не само от хиндуистките стихове, но и от изобилните издължени стопени късчета стъкло, пръснати в много пустини по света. Силиконови кристали, излети в любопитни форми, изумително наподобяват фрагментите, намерени след ядрените експлозии в Белите пясъци на Аламогордо – полето за провеждане на атомни опити.

През декември 1932 г. Патрик Клейтън, изследовател от Египетската организация за геоложки проучвания , карал между дюните на Великото пясъчно море близо до платото Саад в Египет, когато чул хрущене под гумите. При проверката откъде идва този звук, той открил огромни парчета стъкло в пясъка.

Откритието привлякло вниманието на геолозите по света и посяло семената на една от най-големите съвременни научни загадки. Какво явление би могло да повиши температурата на пустинния пясък до поне 1815 °C, стопявайки го на огромни листове солидно, жълтозелено стъкло?

Минавайки покрай ракетния обсег на Белите пясъци на Аламогордо, Албион У. Харт, един от първите инженери, дипломирали се в Масачузетския технологичен институт, забелязал, че парчетата стъкло, останали след ядрените опити, са идентични с образуванията, които наблюдавал в африканската пустиня 50 години по-рано. Но за обхвата на останките в пустинята би била необходима експлозия, 10 000 пъти по-мощна от наблюдаваната в Ню Мексико.

Много учени са се опитвали да обяснят разпръскването на големи стъклени късове в Либийската пустиня, в Сахара, в Мохаве и в много други места по света, като резултат от сблъсъци на гигантски метеорити. Но поради липсата на съответни кратери в пустинята, теорията не е правдоподобна. Нито сателитни изображения, нито сонар е успял да открие такива.

Нещо повече, намерените в Либийската пустиня стъклени късове са със степен на прозрачност и чистота от 99%, което не е типично за разтопената маса от паднали метеорити, където желязо и други материали са смесени с образувалия се след сблъсъка силикон.

Дори и така, учените са изказали предположение, че метеоритите, причиняващи стъклените късове, може да са експлодирали няколко мили над земната повърхност, подобно на Тунгуския метеорит, или просто да са отскочили по такъв начин, че да са отнесли със себе си доказателството за сблъсъка, но оставяйки горещината от триенето.

Това обаче не обяснява как две от зоните, открити близо една до друга в Либийската пустиня, са с еднаква структура – вероятността за два метеоритни сблъсъка, толкова близо един до друг, е много ниска. Нито пък обяснява отсъствието на вода в тектитните образци, при положение че се счита, че тези зони на сблъсък са били покрити с вода преди около 14 000 години.

Древната катастрофа на Мохенджо Даро

Градът, където се е появила култура в днешната Индуска долина, е огромна мистерия. Скалите на руините са частично кристализирали, заедно с неговите обитатели. Нещо повече, загадъчни местни текстове говорят за период на седемдневна благодарност към летящи коли, наречени „вимани”, затова, че спасили живота на 30 000-те жители на града от ужасяващ епизод.

През 1927 г., години след откритието на руините на Мохенджо Даро, са намерени 44 човешки скелета в покрайнините на града. По-голямата част от тях са открити с лице надолу, лежащи на улицата и държащи се за ръце, като че ли сериозна катастрофа внезапно погълнала града. Освен това някои тела показват признаци на необяснима радиация. Много експерти са убедени, че Мохенджо Даро е недвусмислен знак за ядрена катастрофа две хилядолетия преди Христос.

Въпреки всичко, градът не е единственото древно място с подозрения за ядрени събития. Десетки сгради от древния свят имат тухли, слети със скалите, като пример за топлинния тест, който съвременните учени не могат да обяснят, като например:

- Древни крепости и кули в Шотландия, Ирландия и Англия

- Град Чатал Хуюк, Турция

- Алалакх, северна Сирия

- Руините на Седемте града, близо до Еквадор

- Градовете между р. Ганг и хълмовете на Раджмахал, Индия

- Области от пустинята Мохаве, САЩ

Където и да е по света, присъствието на невероятна температура и ярки описания на ужасен катаклизъм предполага, че може да е имало една по-ранна епоха, в която вероятно ядрената технология вече е била позната – епоха, в която атомната технология е била обърната срещу човека.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Кратери.....

При ядрени атаки най, най ефикасно е ако буне бомбата на височина 100 200 метра над земята. До колкото знам.....

36 часа денонощие

Тогава скороста е намаляла а не увеличила. Нали същото разтояние сега го взимаме за 24 часа.....Или благодарение на това сега е 24ч.?

Може би това е било сблъсък с рояк от по-големи метеори......

:post-20645-1121105496: :post-20645-1121105496: :post-20645-1121105496:

Това ми заприлича на гръцката митология?!

Имаше един такъв филм-"обратната страна на луната" в която се разиграваше такава война ,но със извънземна форма на живот преди 14 000 години.

Аз за измирането на различните видовете хуманоиди(хобитите в Цейлон,гигантите от централна Африка)-се свързват с изригването на свръх вулкана "Тоба" преди 75 хил.години в Мадагаскар-от където според циклична митохондрийна мутация цялото човечество произлиза от около 3000 жени останали живи след този катаклизъм.

http://vbox7.com/play:f58eec67

http://vbox7.com/play:f58eec67

Поздрави.

Редактирано от rasate
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

...

Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не показва кой и защо е започнал тази древна ядрена война.

...

Тази загадка аз съм я разгадал още в 6ти клас. Древната ядрена война е започната от неандерталците. Ето как е станало това: Неандерталците, бидейки хора на изкуството (виж статии за намерени огърлици и бои в неандерталските пещери) са имали склонност към събиране и натрупване на различни разноцветни камъчета. Едни от най-красиво оцветените минерали съдържат уран - например аутонит и торбернит. В следствие на многовековно събиране на такива ураносъдържащи камъчета, преди около 25 000 години е достигната критична маса. Точно в момента на пролетното равноденствие, при провеждането на традиционните празници на "неандерталската култура", жреците са имали обичай да принасят жертва на олтар изработен от подобни цветни камъни (високо съдържание на уран). За целта са използвали жертвени ножове, с остриета направени от хризоберил или изумруд - т.е. берилий. Както е известно, някои берилиеви изотопи при облъчване с алфа частици отделят неутрон. Урана от своя страна е източник на алфа частици. Т.е. жреците блъскайки по урановите олтари с берилиеви ножове, са предизвикали отделянето на неутрони от ножа, които пък са инициирали верижна реакция в урановите олтари (при натрупаната вече критична маса уран). Така в един много кратък период от няколко часа по цялата земя са избухнали много "неандерталски" ядрени бомби. Това обяснява и кратерите и изчезването на неандерталците и малкото останки намерени от тях.

Единственият проблем тук, е липсата на остатъчна радиация, която съпътства ядрените експлозии. Остава да предположим, че неандерталците са имали доста по-сложни олтари и освен уранови камъчета, са слагали тук там и литиеви минерали, а самият олтар е бил облят във вода. В следствие на високата температура лития се е свързал с деутерия(изотоп на водорода) от водата и така се е образувал литиев деутерит - основен материал при изработването на термо-ядрени оръжия, при които разрушителната мощ е много по-голяма, а остатъчната радиация много по-малка. Можем само да спекулираме обаче, дали жреците са носели огърлици, пръстени и др. с високо съдържание на никел и хром, които биха ефективно трансформирали така получената термоядрена бомба в неутронна такава.

:biggrin:

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Инженерни науки

Към привържениците на теорията за древната ядрена война - намалете малко фантастиката момчета, не влияе добре. Губи се връзка с реалността.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Фружине, не знам какво четеш, но авторите му редовно притъпяват революционната си бдителност с упойващи субстанции.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Еми Глишев, виж сега. След като обществото не се грижи за горките хора да лекуват в съответните лечебни заведения, после обществото да се сърди на себе си.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

То тва малко като, че Тунгуския взрив е бил причинен от метеорит. Никой не е видял меторит, обаче като няма какво друго - те ти камък от небето. Да не говорим че само преди няколко стотин годин като кажеш, че камъни могат да падат от небето и моментално те пращат на превъзпитание в някоя изправителна килия на Светата Инквизиция. Така че менят се времената менят се и хората с мнение.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Да не говорим че само преди няколкостотин годин като кажеш, че камъни могат да падат от небето и моментално те пращат на превъзпитание в някоя изправителна килия на Светата Инквизиция.

Тоест смяташ, че в XIV-XVII в. в католическия свят не са познавали метеоритното желязо и употребите му? Доста смело твърдение ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Ама и мене яко ме тресе простотията, като казахте за камъни и се сетих за това.

http://www.youtube.com/watch?v=Xv0AngZKGUM

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Какво стана в крайна сметка, че не разбрах - камъни ли са падали от небето или ядрени бомби, изстрелвани с катапулти от орбиталните станции на атлантиДите? :post-20645-1121105496:

Редактирано от DendroaspisP
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

човек като препие определено му се струва, че я камъни от небето падат, я ядрени взривове в черепната му кухина кънтят. :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

^ Бойко Борисов, да каже на обществото за действията на санитарите в психо-диспансерите: "Ние ги хващаме, те ги пускат!"

:tooth:

Сега сериозно:

1. Астероидният пояс между Марс и Юпитер е от останки на планета, разрушена от нейните обитатели в подобна война

· разбира се, съществува и другата теория (вече) че кометата Х (Разрушителят в старите текстове) е причинил това разрушение

2. Атландида извадена от контекста на "Атлантида (с основен град Атл) и Лемурия (с основен град Му)" е пълна подигравка, също както и без споменаване на Ария (с основен покровител бог Арес или познат като Арий) с основен град-държава-страна Хиперборея

· това са те - двама биват скарани, за да спечели третия (в случая Арес)

· предполагаеми доказателства - пустините от Сахара (на Запад от днешна Сахара в Африка е не кой да е, а точно едноимения Атлантически океан, едноимен с това на Атлантида, която е била там), през Арабска, до Гоби (където пък са били Му и град Агарта под Му, подземни канали и скривалища), точно тази война се описва от полуострова в Индия, където са били кафявата човешка раса, заварената земна раса

3. Съдим по предположение отново, че са използвани оръжия които правят всичко на пясък и сол (летящи колесници, огнени стълбове, вимана - летателни колела?! и подобни)

· разбира се всички знаем, че пустините са пустини щото там духат еди какви си ветрове, темепратурните разлики са големи през деня и нощта и че там явно е имало само скали и камънак

· нека обърнем мисловно нещата и попитаме, а не са ли такива условията, защото каквото и да е имало там, то всичкото е разпаднато (кристализирало?!) до състояние на сол и пясък, не?!

Естествено това са непроверими неща, също както и защо и как първобитните хора са вадили мед и калай, създавали са нужното съотношение, за да направят по-яката и от двата метала сплав - бронз (за изработка на сечива, оръжия, оръдия на труда и инструменти изобщо)

:)

Редактирано от adXok
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Което би доказало сериозния напредък на древните в областта на химическите науки, надхвърлящ значително това което сме си мислили до момента. Че с бира и разредено с вода вино не може да се напие човек чак толкова. :)

те древните са пиели подправено вино, а от това, повярвай ми махмурлукът е още по-зверски.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Сега сериозно:

1. Астероидният пояс между Марс и Юпитер е от останки на планета, разрушена от нейните обитатели в подобна война

Ти това серизоно ли? А доказ?

2. Атландида извадена от контекста на "Атлантида (с основен град Атл) и Лемурия (с основен град Му)" е пълна подигравка, също както и без споменаване на Ария (с основен покровител бог Арес или познат като Арий) с основен град Хиперборея

Е, най-накрая някой да напише нещо смислено по темата /в смисъл алтернативка тип приказка/.

предполагаеми доказателства - пустините от Сахара (на Запад от днешна Сахара в Африка е не кой да е а точно едноимения Атланстически океан, едноимен с това на Атлантида, която е била там), през Арабска, до Гоби

3. Съдим по предположение отново, че са използвани оръжия които правят всичко на пясък и сол (летящи колесници, огнени стълбове, вимана - летателни колела?! и подобни

Образуването на упоменатите пустини няма нищо общо с търсения 'ядрен конфликт'.

А ако приемаш митологията за истина, то предполагам вярваш, че е имало и всемирен потоп.

Естествено това са непроверими неща, също както и защо и как първобитните хора са вадили мед и калай, създавали са нужното съотношение, за да направят по-яката и от двата метала сплав - бронз (за изработка на сечива, оръжия, оръдия на труда и инструменти изобщо

:)

Има и проверими неща, но във тях подобни фантастични съждения не се вписват, просто защото нямат нищо общо с действителността. Иначе всеки е свободен да вярва в летящи чинии, дядо Коледа, планетата Нибиту и каквото му прави живота интересен.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

^ не бих казал точно всемирен, в смисъл на цялата планета да се покрие с вода до върха на Еверест, не... това епитетче си е късно, късно човешко хиперболизиране за мащабите на Потопа

А, между другото той не е бил единствен такъв, та не знам за кой точно говориш. Имало е потоп заради преминаването на няколко пъти на кометата Разрушителят (Нибиру, Мибиру, както искаш го наричай). Имало си е и грандиозно цунами при разрушението на Атлантида, която си е била остров или поне така се казва в легендите

Легендите затова са легенти. Защото няма кой да ги е виждал, щом всичко което е описно в тях е разрушено до почти пълна липса на "доказ" за иначе съществувало някога нещо. Като се примеси и с човешки украски и става съвсем мит, приказка за малки и големи.

Библейския потоп (говорим в Стария Завет) е съвсем друга работа, но отново свързана с космическо, а не военно събитие. Библията е много тясна извадка за историята специално на един народ - юдеите и бегло и откъслечно на останалите нарочени за техни врагове други народи (египтяни, филистимци, кавказките народи, макар и в по-малка степен).

Аз не съм съгласен и с определениято Ядрена война, но това е възможното описание в момента, тъй като ние в момента считаме това за най-разрушителното от възможните действия на оръжия за масово избиване. Отново човешка грешка, но няма друг начин. Едно време са ги сравнявали само като "огън и жупел", щото това е била най-позната разрушителна сила сред човеците.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аз, пак не разбрах - тази предполагаема ядрена война тотална ли е била или с размяна на ограничени ядрени удари? И на какви доказателства се базира, която и да е от двете версии?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аз, пак не разбрах - тази предполагаема ядрена война тотална ли е била или с размяна на ограничени ядрени удари?

Малко по-нагоре пише, че астероидният пояс между Марс и Юпитер се е образувал заради подобна война. Май ще да е била тотална.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Стинка, в темата липсва само гей порно за да стане буламача пълен. И като става въпрос за гей порно, на умът ми веднага идва моя любимец Азисчо. Като го гледам и ми иде да метна по него някоя древна ядрена бомба. На въпроса а защо точно ядрена, ще си отговорите като го видите.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Малко по-нагоре пише, че астероидният пояс между Марс и Юпитер се е образувал заради подобна война. Май ще да е била тотална.

Ами нещо не се вързва - там само астероиден пояс останал, тук Земята си е цяла, целеничка - само някои и друга дупка... :biggrin:

Редактирано от DendroaspisP
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Стинка, в темата липсва само гей порно за да стане буламача пълен. И като става въпрос за гей порно, на умът ми веднага идва моя любимец Азисчо. Като го гледам и ми иде да метна по него някоя древна ядрена бомба. На въпроса а защо точно ядрена, ще си отговорите като го видите.

УЖАС. Поне сложи 18. Тук идат и маловръстни.....

;) ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...