Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

риболовът

Препръчано мнение

• Потребител
Публикувано (edited)

Може ли риболовът да се нарече спорт? Вашето мнение. Аз лично смятам, че да. Все пак правите определени движения и имате техника за улов на риби дністра. Поне чичо ми казва, че без такъв спорт няма живот, а вие какво мислите?

Редактирано от fantom4e
  • Потребител
Публикувано
Преди 2 часа, lvovk said:

Може ли риболовът да се нарече спорт?

Според мен НЕ Е спорт,защото ролята на късмета е много голяма. Тенисът и волейболът не са спортове пак поради същата причина. Но риболовът като забавно състезание е вълнуващ. 

• Потребител
Публикувано
Преди 1 час, deaf said:

Според мен НЕ Е спорт,защото ролята на късмета е много голяма. Тенисът и волейболът не са спортове пак поради същата причина. Но риболовът като забавно състезание е вълнуващ. 

Що се връзваш? Пак някой си прави скрита реклама🙂

• Потребител
Публикувано

И да има скрита реклама, пак темата си е хубава. А скритата реклама може да се изтрие.

Само който не ходи на риба вярва че риболова не е спорт. Искат се знания и умения без които само седиш на столчето и пиеш бира. И физическите усилия не са малки. Пробвайте при 40 градуса на сянка да зареждате дънни въдици през 10 минути, защото яко кълве прилична каракуда. Фитнеса ряпа да яде. Вадили сме въдиците за по една цигара на спокойствие.  А ако не хванеш нищо, как се лъже после. Политиците са направо любители.

• Потребител
Публикувано

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.