Отиди на
Форум "Наука"

Надежда има за всички


Frujin Assen

Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Най сетне БЛИЦ да пуснат и една хубава смислена статия. Надежда има, за всички. Сами се запознайте със статията.

Истинското име на сестра Мария е Анелия. Жената работела в една от най-големите агенции за топ модели у нас. Не се радвала обаче на популярност, защото заради малкия размер на гърдите си не била предпочитана от дизайнери и рекламни агенти.

Именно това я подтикнало да легне под ножа и да и да си сложи силиконови импланти. Щастие обаче не успяла да получи о след като наблъскала цели 700 кубика в бюста си. Точно обратното – мъжете я мислели за лека жена и цели три години не успяла да си хване сериозен мъж. Предлагали й само богати чичковци да им прави компания по за една нощ., пише "Всеки ден".

Анелия обаче била възпитана от пуритани и нравът й не допускал да продава тялото си. Невъзможността да живее нормално й докарало сериозна депресия. Мъчели я ужасяващи болки в стомаха. Лекарите открили туморно образувание на панкреаса й. Последвали две сложни операции, а болната дала обет, че ще загърби досегашния си живот и ще се посвети на религията.

След няколко дни надеждите й се сбъднали. Туморът се оказал доброкачествен и възможност за разсейки нямало. А Нели се отправила към Самоков, за да преоткрие себе си и да намери истинското си аз в името Мария...

Когато постъпила в Самоковския метох, Анелия тежала 43 кг при ръст от 176 см. Приличала на скелет, а само огромният й бюст стърчал напред. С молитви и отдаване на Бог жената се излекувала. Сестрите от манастира разказват, че избягва да контактува с останалите и прекарва дните си в молитва и съзерцание на божествената природа, обградила отвсякъде манастира. На лицето й обаче е отпечатана мрачната сянка от болките в миналото.

http://www.blitz.bg/news/article/116923

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Хубавото е, че една моделка, които по принцип се смятат за празноглави курви е намерила път в живота. Смисълът е, че щом жена която ноторно е смятана (заради професията си) за куха лейка и елитна проститутка е намерила пътя към Бога, то и всички останали независимо от досегашните си прегрешения също можем да открием Бога и да постигнем хармония с Него. Става въпрос, за това как Бог е дал на всички, дори и най големите грешници шанс да се покаят и да открият пътя към Него.

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Бел. мод. С риск да прозвуча като оберпрокурора Победоносцев, тук повече "хумор" и гаври с християнската вяра и с православното изповедание няма да бъдат толерирани. Спамът ще се чисти и коментари по въпроса не са желателни.

Фружине, такива случаи могат да бъдат и много печални, и понякога много щастливи. Впрочем, имах приятелка, която имаше амбициите да стане модел (наистина хубаво момиче), но определено не отговаряше на представата за празноглава въртиопашка. Просто освен добрия външен вид имаше и продължава да има ум в главата.

А чувал ли си за отец Никанор от манастира край Брезник? Много интересна личност - мой връстник, работил известно време във финансова агенция. Зарязва всичко това, замонашва се и възстановява запуснатия манастир почти с голи ръце. Бачка здраво и говори добре. Такива хора, които знаят и меда, и жилото на ежедневието ни, са много полезни и е хубаво, че ги има.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Зелените човечета са на път да станат нова митология, а в бъдеще, кой знае може и нова религия. Засега са научен феномен. Нищо повече. Не, за съжаление не съм чул за отец Никанор. Знам само за отец Иван, и то защото благоволиха да пуснат за него нещо по телевизията. В това да си красив, и да радваш останалите с красотата си, няма нищо лошо. Лошото е, че е обществена тайна (всички знаят, но никой не си признава) е че агенциите за модели са публични домове, и практически няма моделки или миски които да не се занимават с проституция. За съжаление днес развратът се е превърнал в популярен спорт и страхът от Бога е изчезнал. Същото е и при чалгаджийките, в техните песни доста често се пее за грях, само че, човек остава с впечатление че грехът е нещо много хубаво, и е препоръчително да се греши колкото се може повече. Радващото е, че както и ти спомена все още има непокварени хора за които безразборния секс не е издигнат в култ.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Сърцераздирателна история по класическия сценарий. Манекенка, силиконова компаньонка и най-накрая покаяла се монахиня. Поне силикона да си беше махнала.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Историята за покаял се грешник винаги хваща дикиш. Е, за щастие понякога наистина има и такива случаи.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Тая история ми напомня, че глупавите хора обикновено се отдават на крайности - от заведенията и лудия, разгулен живот към изолация и религиозност... Има огромна вероятност да се е изолирала, за да спре дрогата и пиенето, поради които е стимулирала и своето заболяване, кистите и туморите в панкреаса са свързани с употребата на алкохол и други токсини...Тъй, че момичето се е спасило от нещо. Има надежда за него. Това е хубаво.

Редактирано от Lion Queen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Само да уточня, че "религиозност" не е същото като "крайност".

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Само да уточня, че "религиозност" не е същото като "крайност".

имам предвид крайна религиозност, която пък да те доведе до изолация..., което видиш ли на мен не ми се вижда изобщо, ама изобщо нормално... За която и да е млада жена.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...