Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!


Recommended Posts

  • Потребител

Митак, може да вадиш от десет кладенеца вода, но това не променя факта, че хомосексуалистите са рискова група, относно психичните патологии. Не се променя и факта, че осиновяванията следва да се вършат в полза и интерес на децата, а не на хора, жалещи да си задоволят прищевките. Повтарям - колкото и да проучват социалните служби, самата хомосексуалност на родителите (при пълно тяхно психично здраве) предполага дискомфорт (това в най-лекия случай) и стрес за децата им в човешкото общество. Природата е постановила да сме мъже и жени, съжалявам, в този модел, хомосексуалността е патология и точка.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

  • Модератор Военно дело
Заможни българи купуват жилища в Швейцария, Германия и Франция. Повечето от тях са хора на средна възраст със стабилен бизнес, чиито деца учат или работят зад граница. Родителите предпочитат да купят жилище на отрочетата си, вместо да плащат солидни наеми всеки месец, пише „Стандарт“, като цитира членове на "Сдружение брокери на имоти".
Обяви за продажба на имоти във Франция от български брокери са с цени от 10 000 до 38 млн. евро. Само два са имотите в Швейцария, които се продават през български агенции - това са къщи с цени приблизително 2,2 млн. евро. Средно между 1500 и 3000 евро пък са цените на квадратен метър в апартаментите в големите германски градове.
Гърция също е сред държавите, които са най-интересни за българите като място за закупуване на жилища, сочат данните на сдружението. Хората, които купуват апартамент при съседите, обикновено живеят там през част от годината, основно през летния сезон, или развиват собствен бизнес, свързан с туризъм - отдават под наем апартамент, яхти или имат друга подобна дейност.

Понеже знам, че Адаша следи тази тема, ще направя малко офтопик тук.

Ето значи, какво прави нашия "елит". Първо, парите които е спечелил в България с измами, извиване на ръце и корупция ги влага в чужди банки примерно в Швейцария, учи децата си в чужбина, примерно в САЩ, Англия, Германия, купува имоти в чужбина (в цял свят), пазарува луксозни стоки в Париж и Виена, ходи на почивка в Тайланд и на Сейшелските острови. И се чудим, защо не им дреме, че държавата загива, има заплати по 300 лв и пенсии по 140, ами те просто не се чувстват българи и са тук за малко.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Имат пари, влагат ги. Ти какво, чуждите пари ли броиш? Спорихме, че политиците 'виреят' на наша почва.

А защо трябва да им дреме? А обобщенията как си печелят парите трябва да докажеш ;). Не че няма такива (сигурно), но трябва да се докават нещата. С нционализация и конфискация се видя, че не става.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Адаш, ти СЕРИОЗНО (ама наистина сериозно) ли твърдиш, че в България нашите ботаташи не са хора избрани от Партията още преди 1989, не са забогатели чрез ограбване на държавата, и че в България корупцията е малка, а мафията не се е срастнала с "бизнеса" и държавата? То затова и "елита" и "бизнеса" ни са такива, защото са творение на ДС в началото и ограбване на държавата впоследствие. Затова и няма да прокопсаме, защото "елита" е съставен от крадци и мошенници, а не от работещи хора, защото бизнес значи работа, а не Партията да ти даде куфарче с пари, да не те проверява (случая Мишо бирата), да крадеш ДДС, държавни поръчки, удъри под кръста...

Ако наистина твърдиш, че това не е вярно, и искаш доказателства, то е все едно да ти доказвам, че модата мокри, а небето е синьо.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8

Не разбрахме хомосексуалността дали е парафилия или не, обаче мисля че темата и активните и участници, които подесетват мнения и мненията си, могат да се оприличат на парафилици.

Всъщност мисля че в последните 120 страници нищо ново не се казва и показва (освен напъни да се предствят собсвените предтсви на някого за истина и факти) , та темата си горе-долу започва да затвърждава визията си на тема за душевно маструбиране и тема за душевни онанисти...

(за стигмата и стигматирането на хомосексуалните и осиновените им деца сме говорили тук и в други теми няколко пъти, и това е единственото което засега според изследванията може да се покаже като неоспорим аргумент срещу осиновяването на деца от хомосексуалните - та и Михов обективно нищо ново не казва в случая)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Има много 'видове' богаташи. Какво би трябвало да значи ограбване на д-вата? Ах да, може би продажбата на Кремиковци за долар? Само че е точно обратното, ако Кремиковци продължавше да функционира под д-вно ръководство, това щеше да бъде ограбвне на д-вта.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Защо Кремиковци и други държавни предприятия бяха губещи? Много просто формулата "вход" и "изход". Иначе казано държавното предприятие купува сурувини от "наши хора" скъпо и после продава готовата продукция пак на "наши хора" евтино. Впоследствие държавния Кремиковци реализира загуби, но "бизнесмените" на входа и изхода са на печалба, държавните чиновници, които прочее са от същата среда .

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Пичове, темата не е за Кремиковци и бг мутрите. Ориентирайте се към приключване на офтопика, че ще поразчистя.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Ранната сексуализация на децата и подтикването им към полови отношения от крехка възраст явно е на път да се превърне в поредната „ценност“ на Запад.

Шест години е достатъчна възраст за децата, за да изучават основите на секса. Това е становището на датската организация „Секс и общество“, която всяка година провежда в училищата на страната национална кампания, наречена „Седмица на секса“, предаде БГНЕС.

„Това е национална образователна кампания, чиято цел е да помогне на младите хора да направят правилния избор за успех в живота, да се ориентират в правната проблематика, емоционалните взаимоотношения, сексуалността и здравето“, посочват от организацията.

„Седмицата на секса“ е предназначена за деца на възраст над седем години, но този път кампанията обхвана всички ученици от първи клас.

Редактирано от Frujin Assen
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Фружине, защо толкова се тревожиш за датските дечица, а не се замисляш за българските, които щъкат из интернет от крехка възраст и е възможно да попаднат на тази тема и на постовете ти в нея. На мен ми става неудобно, като си го представя, само защото и аз пиша в този форум :blush:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

:grin: как не се бях сетил за щъкащите тъдява малки български дечица на крехка възраст, които могат да прочетат в тази тема на какво едни чичковци на запад са се хванали да се упражняват и да учат техните връстници...

тъкмо да ми стане неудобно :blush: от темата и си викам, то на чичковците дето създават фактите трябва да им е неудобно, не на този които съобщава... :new_shocked: - но те ни най-малко не били притеснени, даже били горди...

и като се замислих рекох да препоръчам на малките щъкащи тук невръстни читатели една реч на един друг чичко...

детенце на крехка възраст, не е хубаво да обикаляш из места които не са за малки, щото може да срещнеш нещо, което малкото ти мозъче няма да проумее... но хазър вече си тук и толкоз много си изчело - вземи та прочети и това

Солженицин: Ограбват ни най-ценното, което имаме: нашия вътрешен живот

https://slivendnesiutre.wordpress.com/2014/02/11/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD-%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE/

сега, чоджум, вземи се върни в началото на темата и прочети пак що ти дума Владимир Буковски за света днес и пътя по който е поел, и той като Солжиницин бил при комунизма и е ял попарата му, и той отишъл на Запад и видял "свободата му", и той като него бил смел и казва каквото мисли, а не каквото му е казано или прието да се говори...

тъй младо невръстно българче като си прочело сто-петдесет-и-кусур страници с всякакви чудесии и простотии, които света ражда, си направи самичко изводите и избирай кое е Добро и кое - Зло...

кое може да търпиш, и кое не...

Редактирано от simple_stupid
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Солженицин: Ограбват ни най-ценното, което имаме: нашия вътрешен живот

Знаеш ли това отдолу, дето го цитирам, от колко време си го мисля, и то в посока на духовно изпедерастяване на света, а не в буквално, ама пусто му, нали не съм Солженицин, все тая и да го кажа:

Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Таман да го пусна и ей го вече го пуснали. Нищо, ето пък текста:

https://slivendnesiutre.wordpress.com/2014/02/11/солженицин-ограбват-ни-най-ценното-ко/


Реч на Александър Солженицин пред випускниците на университета в Харвард

Предлагаме една забележителна реч на Александър Солженицин, произнесена по време на изгнаническите му години в САЩ, реч, изразяваща дълбочината на неговата болка и безпокойството от духовното съществуване на човека и обществото.

„Девизът на вашия университет е „Veritas”- Истината. И някои от вас вече знаят, а други ще узнаят през живота си, че Истината мигновено се изплъзва веднага, щом отслабне напрегнатостта на нашия взор – и при това ни оставя в илюзията, че продължаваме да я следваме. От това избухват множество разногласия. И още нещо: истината рядко бива сладка, а е почти винаги горчива. И тази горчивина не може да се избегне и в днешната реч – но аз я изнасям не като противник, а като приятел.

Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?

Когато са се създавали съвременните западни държави, се е провъзгласявал принципът: правителството трябва да служи на човека, а човекът живее на земята за това, за да има свобода и да се стреми към щастие (виж например американската Декларация за независимост). И ето най-накрая, в последните десетилетия техническият и социалният прогрес позволиха да се осъществи очакваното: държавата на всеобщото благосъстояние. Всеки гражданин получи желаната свобода и такова количество и качество от физически блага, които на теория би трябвало да осигурят неговото щастие.

Осигурена е независимостта на човека от много видове държавен натиск, осигурен е на мнозинството комфорт, който не биха моли да си представят бащите и дедите, появи се възможност да се възпитава в тези идеали и младежта, да бъде тя призовавана и подготвяна за физическо процъфтяване, щастие, владеене на вещи, пари, почивка, почти неограничена свобода на наслажденията – и кой сега, защо, заради какво би бил длъжен да се откъсне от всичко това и да рискува скъпоценния си живот в защита на общото благо и особено в този мъгляв случай, когато трябва да се защитава безопасността на своя народ в някаква далечна страна?

Днес и в живота на западното общество благополучието започва да открехва своята погубваща маска. Съответно на своите цели, западното общество е избрало и най-удобната за себе си форма на съществуване, която аз бих нарекъл юридическа. Границите на правата и правотата на човека (много широки) се определят от системата закони. В това юридическо състояние, движение и лавиране западните хора са придобили силен навик и устойчивост. (Впрочем законите са така направени, че простият човек е безпомощен да действа в тях без специалист).

Всеки конфликт се решава юридически – и това е висшата форма на решаване. Ако човек е прав юридически – нищо повече не се изисква. След това никой не може да му посочи непълната правота и да го склони към самоограничение, към отказ от своите права, да го моли за някаква жертва, безкористен риск – това би изглеждало просто нелепо. Почти няма да срещнеш доброволно самоограничение.

Преживявайки целия си живот при комунизма, аз ще кажа: ужасно е онова общество, в което изобщо ги няма безпристрастните юридически везни. Но общество, в което няма други везни освен юридическите, също е малко достойно за човека (аплодисменти). Обществото, стъпило на почвата на закона, но не по-високо – слабо прилага висотата на човешките възможности. Когато целият живот е пронизан от юридически отношения, се създава атмосфера на душевна посредственост, умъртвяваща най-прекрасните полети на човека (аплодисменти).



Обществото се оказва слабо защитено от бездните на човешкото падение, например от злоупотребяването със свободата на морално насилие над юношеството, като филми с порнография, престъпност или бесовщина (аплодисменти): всички те попадат в областта на свободата и теоретически се уравновесяват със свободата на юношеството да не ги възприема. Така юридическият живот се оказва неспособен да се защити от разяждащото го зло.

Цялото това отклонение на свободата към страната на злото се е създавало постепенно, но първичната му основа очевидно е била положена от хуманистичната човеколюбива представа, че човекът, стопанинът на този свят, не носи в себе си вътрешно зло, че всички пороци на живота произтичат само от погрешните социални системи, които и трябва да бъдат поправени.

Че всеки социализъм въобще и във всички оттенъци води до всеобщото унищожение на духовната същност на човека и нивелирането на човечеството до смърт, чрез дълбок исторически анализ показа математикът академик Шафаревич в своята блестящо аргументирана книга „Социализмът”. Но ако ме попитат: искам ли да предложа на своята страна в качеството на образец за подражание днешния Запад, какъвто е, аз ще трябва откровено да отговоря: не, аз не бих могъл да препоръчам вашето общество като идеал за преобразуване на нашето.

Да, невъзможно е обществото да остава в такава бездна на беззаконието, както е у нас, но и не си струва да остава в такава бездушевна юридическа гладкост, както е у вас. Душата на човека, настрадала се под десетилетното насилие, се стреми към нещо по-високо, по-топло, по-чисто, отколкото може да ни предложи сегашното западно масово съществуване.

Западният начин на живот все по-малко има перспективата да стане водещ образец. Центърът на вашата демокрация и култура за няколко часа остава без ток – само толкова – и изведнъж цели тълпи американски граждани се хвърлят да грабят и насилничат. Такава е дебелината на ципата! Такава е неустойчивостта на обществения строй и отсъствието на вътрешно здраве в него.

Вашите особено забележителни дейци като Джордж Кенан казват: встъпвайки в областта на висшата политика, ние вече не можем да се ползваме от моралните критерии. Ето така, чрез смесването на добро и зло, на правота и неправота, най-добре се подготвя и почвата за абсолютното тържество на абсолютното Зло в света. Против световната, добре обмислена стратегия на комунизма на Запада могат да помогнат само нравствените критерии – а други няма (аплодисменти).

Остава да се търси грешката в самия корен на нещата, в основата на мисленето на Новото време. Аз имам предвид това господстващо на Запад светоразбиране, което се е родило по времето на Възраждането, а в политически форми се е отляло от епохата на Просвещението, залегнало е в основата на всички държавни и обществени науки и може да бъде наречено рационалистичен хуманизъм или пък хуманистична автономност – провъзгласената и провеждана автономност на човека от всяка по-висша над него сила. Или пък, казано иначе – антропоцентризъм, представата за човека като център на съществуващото.

Сам по себе си повратът през Възраждането е бил очевидно исторически неизбежен: Средните векове са се изчерпали, станали са непоносими с деспотичното потискане на физическата природа на човека в полза на духовната. Но ние сме се откъснали от Духа към Материята – несъразмерно, прекомерно. Хуманистичното съзнание, заявило себе си като наш ръководител, не признавало, че човекът има и други задачи, по-висши от земното щастие, и положило в основата на съвременната западна цивилизация опасния уклон на преклонението пред човека и неговите материални потребности.

Зад пределите на физическото благополучие и натрупването на материални блага всички други, по-фини и по-високи особености и потребности на човека са оставали извън вниманието на държавните устройства и социалните системи, като че ли човекът няма по-висок смисъл на живота си. Така са били оставени пролуки за злото, през които сега то свободно прониква. Сама по себе си оголената свобода никак не решава всички проблеми на човешкото съществуване, а поставя множество нови.



В основите на ерозиралия хуманизъм и на всеки социализъм може да се видят общи камъни – безкраен материализъм, свобода от религията и от религиозната отговорност (при комунизма доведена до антирелигиозна диктатура), съсредоточеност върху социалното строителство и наукообразността в това (Просвещението от ХVIII век и марксизмът). Не е случайно, че всички словесни клетви на комунизма са около човека с главна буква и неговото земно щастие. И хуманизмът, напълно изгубил християнското си наследство, не е способен да устои в това съревнование.

Но докато ежедневно се събуждаме под спокойното слънце, ние сме длъжни да водим и ежедневен живот. А има катастрофа, която вече е настъпила реално: това е катастрофата на хуманистичното автономно безрелигиозно съзнание. Като мярка за всички неща на Земята то е поставило човека – несъвършения човек, който никога не е свободен от самолюбието, користолюбието, завистта, тщеславието и десетки други пороци. И ето, грешките, неоценени в началото на пътя, сега отмъщават за себе си.

Пътят, изминат от Възраждането, ни обогати с опита, но ние изгубихме онова Цяло, Висшето, някога полагащо предел на нашите страсти и безотговорност. Твърде много надежди сме заложили ние на политико-социалните преобразования – а се оказа, че ни ограбват най-ценното, което имаме: нашия вътрешен живот. На Изток го стъпква партийният пазар, на Запад – комерсиалният (аплодисменти). Ето в какво е кризата: даже не е толкова страшно това, че светът е разцепен, а това, че у главните разцепени негови части болестта е сходна.

Ако, както декларира хуманизмът, човекът е роден само за щастие, той не би бил роден и за смърт. Но затова, че той телесно е обречен на смърт, неговата земна задача е очевидно по-духовна: не потъване в ежедневието, не най-добрите начини за придобиване на блага, а после по-веселото им прахосване, а носенето на постоянния и труден дълг, така че целият жизнен път става опит главно на нравствено възвисяване (аплодисменти): да напуснеш живота като същество по-висше, отколкото си го започнал.

Неизбежно е да разгледаш скалата на разпространените човешки ценности и да се изумиш от нейната неправилност днес. Невъзможно е оценката на правилността на действията на президента да се свежда до това каква е работната ти заплата и дали не е ограничена продажбата на бензин (аплодисменти). Само доброволното възпитаване в самите себе си на светло самоограничаване възвисява хората над материалния поток на света. Да се придържаш днес към закостенелите формулировки на епохата на Просвещението е ретроградство. Тази социална догматика ни оставя безпомощни пред изпитанията на днешния век.

Не можем да избегнем преразглеждането на фундаменталното определение за човешкия живот и човешкото общество: действително ли най-високо от всичко е човекът и няма ли над него Висш дух? Вярно ли е, че животът на човека и дейността на обществото трябва да се определят преди всичко от материалната експанзия? Допустимо ли е да я развиваме в ущърб на нашия цялостен вътрешен живот?

Ако не до гибел, то сега светът е достигнал до поврат в историята, по значението си равен на поврата от Средните векове към Възраждането – и ще изиска от нас духовно избухване, издигане на нова височина на взора, на ново ниво на живота, където няма, както през Средните векове, да е предадена на проклятие нашата физическа природа, но и още повече няма, както в Новото време, да бъде стъпкана нашата духовна (аплодисменти).

Това въздигане е подобно на изкачването на следващата антропологическа степен. И за никого на Земята не е останал друг изход освен нагоре

(аплодисменти).”

8 юни 1978 г.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Хубаво реч, но какво общо има с темата. В речта се говори за изплъзващата се истина, а тук ни затрупвате с пикантно разкрасени фалшификации като горната на Фружин. С малко ровене в гугъл се вижда, че информацията му е обърната по смисъл:

Оригиналът:

http://news.headline.kz/s_miru_po_novosti/v_danii_znakomit_s_osnovami_seksa_predlagayut_nachinaya_s_detsada.html

Мы должны объяснить им, что можно и чего нельзя делать с родителями, воспитателями и другими детьми в детском саду. Нужно помочь им определить границы и вовремя говорить «стоп».

Редактирано от Doris
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?

И как така упадъкът на мъжеството няма да го има, след като продължават да се искат и гласуват закони за това?

Малко ме е страх от Митака, но все пак ще се осмеля да коментирам това и да задавам въпроси!

http://www.monitor.bg/article?id=418143

"До 12 г. на топло да лежат съпрузите, изнасилили своята половинка, предлагат неправителствени организации. „Настояване сексуалното насилие в брак не само да се инкриминизира, а наказанията за него да бъдат дори по-високи”, заяви адвокатът в сферата на правата на човека Георги Войнов.Според сега действащия Наказателен кодекс за такова деяние се предвиждат между 2 и 8 г. решетки, независимо от взаимоотношенията между насилника и жертвата. Адвокати от фондация „Български център за джендър изследвания” (БЦДИ) и от сдружение „Алианс за защита срещу домашното насилие” настояват обаче наказанието за сексуално насилие от страна на съпруг да бъде между 3 и 12 г. За да се стигне до там една съпруга да подаде жалба, това значи, че тя е била жертва в продължение на годиникоментира адвокатът към БЦДИ Йорданка Бекирска. Според проучвания на фондацията 1/3 от жените, жертва на домашно насилие, са били обект и на сексуален тормоз."

Какъв закон ще е този, който не дава право на мъжа да се защити, след като по презумпция в съда винаги ще е виновен, щом жена му (или друга жена) го обвини в изнасилване, домашно насилие сексуален тормоз и там всякакви насилия? След като живеят на семейни начала или са женени, кога секса ще е секс или домашно насилие? Ами че тя винаги може да го обвини в изнасилване след всеки секс, ако нещо и омръзне и да го прати в затвора, а през това врреме да си намери друг мъж!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Не се притеснявай от мен, пази се Глишев да не се върне. А ако си спазваш правилата не виждам от какво и кого трябва да се 'страхуваш'.

Ти как разглеждаш жените? Май според теб единствената им цел е да го нафърфорят на мъжете. Според теб жените се омъжвт и раждат деца единствено с цел да тормоят мъжа, като го обвиняват в кквото и да е? Така ли е? Ако си чел предложението трябва да знаеш и да споменеш защо е така. Обяснението е, че ако една жена е стигнала до там, че да обвини съпруга си в изнасилване, то това се е повтаряло многократно. Освен това инасилването или полов акт не по желание се докава сравнително лесно.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Да, но самата принадлежност към гей-общността, според мен, е причина за фрустрация у децата, осиновени от тях. Ако аз бях такова дете, посля щях да съдя държавата, че ме е дала на хомосемейство и това ми е причинило страдания. И това е факт. Дори и в най-цивилизованите и толерантни страни хомосексуалистите страдат и причината за това не е хомофобското общество, а фактът, че гейовете не се чувстват добре в кожата си. А не се чувстват добре, защото биологично тяхната ориентация е неадекватна.

хах що за безумие. ти пък откъде знаеш дали гейовете се чувстват в кожата си или не....и какво значи, че ориентацията им е неадекватна. съвсем адекватна си е на вкусовете им.

всъщност ако има някой който не се чувства никак добре в кожата си и е с неадекватна ориентация, ами това е мъжът, който харесва други мъже, но е принуден да се крие и да има жена, която не обича. е това си е чиста патология вече.

Ами съжалявам за тях. Но има още много други уязвими групи, но никой друг не бие тъпана и не желае да осиновява деца. А и това са изследвания, проведени в най-толерантните страни, щом те не могат да се справят, какво остава за другите?

Къде да са. Това е една нова материя. Но, всеки интелигентен човек, може да си направи сметката, когато те осиновят възможно депривирани, тревожни, депресирани, злоупотребяващи с опияти родители, какво ще излезе от детето. И когато детето стане обект на посегателство от страна на децата от "нормалните" семейства, понеже децата са наистина жестоки. Досега огромната гей пропаганда в Нидерландия не е дала резултат и там хомосексуалистите също са нещастни...

глупости. нещастни били. не си прави такива генерални изводи.

Митак, може да вадиш от десет кладенеца вода, но това не променя факта, че хомосексуалистите са рискова група, относно психичните патологии. Не се променя и факта, че осиновяванията следва да се вършат в полза и интерес на децата, а не на хора, жалещи да си задоволят прищевките. Повтарям - колкото и да проучват социалните служби, самата хомосексуалност на родителите (при пълно тяхно психично здраве) предполага дискомфорт (това в най-лекия случай) и стрес за децата им в човешкото общество. Природата е постановила да сме мъже и жени, съжалявам, в този модел, хомосексуалността е патология и точка.

изобщо не следва, че хомосескуалността е патология щото имало мъже и жени. това е лишено от смисъл. всъщност ако има изобщо някаква патология, тя не е природна, а социално обусловена.

няма нито едно сериозно изследване, щателно и последователно, което да докаже, че хомосексуалните хора са патологични. рискът за тях идва от това как ги приемат другите хора, а не от това, че са някакви уроди. ами ти ако си се родил гей и нямаш грам вина за това, и хора като теб им обясняват че са психари, извратеняци, хпедофили, зоофили и инцести, и девианти, ами как да не се поболееш.

то в това е цялата ирония.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Грешка Алва.

Нито едно съвременно на либералните разбирания изследване! не стига до извода, че хомосексуализма е болест. Но по ранни изследвания са смятали, че това е болест. Мисля вече е доказано, че съвременната наука НИКОГА не е излизала с политически некоректни изследвания. А когато отделни научни представители правят политически некоректни изказвания, то те биват остракирани и дори преследвани.

Поради това, следва да се приеме, че съвременната наука е тоталитарна и несвободна, поради което, неспособна да даде научно, а не политически верен отговор на нито един научен въпрос който има каквато и да било връзка с политиката.

Да ни е честита новата тоталитарна система другари!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Фружине, определено си прав с това изказване. Както казва Буковски, съвременната цензура е по-жестока и от тази в СССР. Тя не те праща в ГУЛАГ, но те дискредитира така, че не можеш да работиш и да се реализираш никъде, след като си бил набеден за расист, хомофоб и пр. Затова нормалните учени си затварят очите и гледат да не се месят много много в работата на лобираните от НПО-тата специалисти.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Грешка Алва.

Нито едно съвременно на либералните разбирания изследване! не стига до извода, че хомосексуализма е болест. Но по ранни изследвания са смятали, че това е болест. Мисля вече е доказано, че съвременната наука НИКОГА не е излизала с политически некоректни изследвания. А когато отделни научни представители правят политически некоректни изказвания, то те биват остракирани и дори преследвани.

Поради това, следва да се приеме, че съвременната наука е тоталитарна и несвободна, поради което, неспособна да даде научно, а не политически верен отговор на нито един научен въпрос който има каквато и да било връзка с политиката.

Да ни е честита новата тоталитарна система другари!

По ранни 'изследвания' са смятали, че и доказвали, че Земята е плоска. По ранни 'изследвания' 'доказвали' наличието на флогистон, преди Лавоазие да го 'изгори'. И хайде стига с тази политкоректност. Политкоректните сте всъщност вие!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Митак, сравняваш несравними неща. Стига с тази патологична политкоректност.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ооо да, аз сравнявам несрвними неща. Хммм никога не съм смятал, че тук в този форум вярват в световната конспирация, хеле пък ти Романе! Защото вярата (а твърденията без док-ва е именно вяра), че съществива някакво негласно 'споразумение' да не се толерират такива проучвания, и да не се публикуват някакви реултати са именно световна конспирция. По същия начин предполагам ще се подходи за твърдения и проучвания, че расите се делят на висша и нисши, че евреите са виновни за всичко, че жените са неравностоини във всякакво отношение с мъжа.

По същия начин се е процедирло с робството, с отнемане или недавне на права на расова основ или даже на полова.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Адаш, дай доказателства (с твоите камани по твоята глава) за едно политически некоректно изследване, което е пробило през последните 30 години.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...