Отиди на
Форум "Наука"

"Revolutionary" Cancer Therapy Yields Extraordinary Results In Human Trials


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Определено голям пробив в медицината. За разлика от чудодейните шарлатанщини, които ни заливат с откровени лъжи, тази иновативна терапия е тествана клинично, а резултатите показват, че 94% от участниците /страдащи от злокачествени заболявания на B лимфоцити – лимфоми и левкемии/ са влезли в ремисия.

Създателите на въпросната имунотерапия са Stanley Riddell и колеги. Те използват клетки на имунната система /T лимфоцити/, които в естествени условия търсят патогени и злокачествени образувания, които да унищожат. Но тази им активност постепенно намалява и те не могат да се справят с активни, делящи се ракови клетки.

Изследователите използват възможностите на генното инженерство, за да модифицират T клетки на имунната система. Те вкарват ген за рецептор, който да разпознава CD19 /B-лимфоцитен антиген CD19/.

Най интересни са резултатите в група от 35 пациента с остра лимфобластна левкемия - 94% в ремисия. В група с 40 пациента страдащи от лимфоми над 50% от тях са влезли в ремисия.

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/revolutionary-cancer-therapy-yields-unprecedented-results

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...