Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Именно... Според мен това просто са поводи за атаки срещу нея, да има повод да се вандалства и да се дискредитира символиката й.

Link to comment
Share on other sites

  • Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

  • Потребител

Е като се държат като таласъми точно няма да го получат.

Всъщност те искат да осквернят църквата, нищо повече.

Естествено, нали тя е символ на мнозинството, т.е на врага.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 седмици по-късно...
  • Глобален Модератор

Тъй, да се върнем на темата с актуално мнение за гей цензурата, която залива хипертолерантния запад, а напоследък и нас:

ГЕЙОВЕ-ФАШИСТИ???

Автор Гост-автор

5631_big.jpg

Педерастите са новата Държавна сигурност.

И понеже педерастите са новата Държавна сигурност, и понеже на тях им се кланят всички държавни институции, и понеже свещи палят в църквата за тях – аз минавам в нелегалност. Партизанското ми име е Ищван Болка, унгарец съм и искам да заявя:

ПЕДЕРАСТИТЕ СА НОВАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ В БЪЛГАРИЯ.

Направихте мен и хиляди други българи насила хомофоби с простичките действия на комсомолци и партийни идиоти.

Заставам нелегално и анонимно солидарно с журналиста и писателя Мартин Карбовски, който тези дни получи от Комисията за защита от дискриминацията писмо, с което се уведомява, че срещу него има сигнал от хомосексуалиста и борец за анални права - някой си Радослав Стоянов.

Ние поддържаме борбата на всички хомосексуалисти за анални права. Но не разбираме защо се е самосезирал един хомосексуалист, когато става дума за политика.

Хомосексуалистът Радослав Стоянов жестоко се е обидил на думата „цикъл“ в статия на Карбовски от 10 ноември 2013 година (www.lentata.com, „Краят“) . Хомосексуалистът твърди, че в статията има дискриминация по признак „пол“. Прочетете статията (тук). Тя е политическа и е идиотско, да не кажа хомосексуално, да се обидиш на едно изречение извадено от контекста.

Хомосексуалистът Радослав Стоянов е пратил „сигнал“ до КЗД. В този сигнал на висок език се обяснява как той се е засегнал, защото политиката в България е сравнена с лека жена в перманентен цикъл, сиреч перманентна революция,(има такъв виц), която не си върши добре работата. И думите на Карбовски били обида към жените. Всички жени. Според мен думите на Карбовски са обида към политиците. Затова трябваше да се самосезирате, другарю гей!

Има ли гейове-фашисти?

Какво искате? Да ми забраните на мен и на Карбовски, и на всички в тази страна да не правим сравнения, били те груби или весели?! Искате да забраните вицовете за политици и шегите за педерасти?! Или думата „цикъл“ ви се струва доста груба за публична употреба и ви дразни? Искате да забраните „водния цикъл“ и цикъла на Кребс? Или всичко свързано с цикличност, защото на един гей му е дошъл мензиса?! Доколкото знам – при педерастите цикълът се нарича диария, може би греша. Ето за горното изречение може да сезирате Господ, ако искате, но ще го напиша и ще оставя и ще осъдя редакторите в Лентата заради цензура - ако не ми го пуснат.

Заради един обиден педераст трябва ли да забраним свободата на словото? Защото думата „педераст“ е част от моята свобода на словото. Ако тази дума ви обижда – просто не бъдете педерасти. Имплицитно не бъдете такива. Защото педераст е човек, който пише донос. Не е нещо друго.

И това не е проблемът, момчета и момичета! Проблемът е, че Радослав Стоянов работи в БХК като доносник. Негова работа е да следи медиите и да казва кое е дискриминация и на висок стил да тормози живота на хора като Андрей Слабаков и Мартин Карбовски? Същият иска да свали статията „Краят“ от сайта www.lentata.com. Ако това стане, това наистина ще е краят.

И краят ще е когато се докаже, че парите на данъкоплатците се харчат за „проучвания“ има ли проблем Карбовски да каже думата „цикъл“?!

Това не беше ли едно минало, което си отиде? Донос, защото някой е написал нещо – ако си обиден лично – иди в съда, осъди мръсника! Но ако си гей, каква ти е работата да защитаваш политиката у нас, която е наистина лека жена и това твърдение не е отникъде дискриминационно!

Всъщност аз сбърках – педерастите не са просто новата Държавна сигурност. Педерастите искат да бъдат новите фашисти. Да облекат всички в униформи и никой, ама никой от тях да не бъде наричан с думата „педераст“. Освен това искат да се забранят политическите изказвания, в които има пол и намеци за мъжественост (или женственост). Искат нов световен ред и донякъде го постигат. Те са новото ДС в църквата, управляват като тайно общество доста политически и духовни процеси. И в това нямаше да има нищо лошо, докато не се опитват да забранят свободата на словото. Да, тя може да бъде употребена и срещу тях. Това е свободата – за всички е. Не само за анално проникнатите.

Мартин Карбовски не е хомофоб. Достатъчно е да видите статиите му в „егоист“ по темата. Дали пък този акт на хомосексуалиста Радослав Стоянов не е отмъщение за разследванията на Карбовски за хомосексуализма в църквата?! Или искат да се попречи на Карбовски да бъде любопитен за всяко отклонение, законово или не. Няма теория на конспирацията, просто Карбовски е един от многото, които не искат да се оглеждат, когато разказват вицове за лесбийки, педерасти и блондинки на масата. Както и всички ние. Но аз, унгарецът Ищван Болка, вече ще се оглеждам. Аз съм нелегален борец срещу това педерастите да забранят свободата на словото. Простете ми, че съм анонимен.

Все пак сте простили на толкова много хора, че са педерасти, нали?!

А на хомосексуалиста Радослав Стоянов ще кажа – не се бърши с пердетата, когато правиш анален секс. Остават следи. Нямаме нищо против аналния ти секс. Но искаме пердетата чисти.

Разбираш ли?!:)))

http://www.lentata.com/page_5631.html

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Модератор Военно дело

Студент от лондонското училище за изкуства ще изгуби девствеността си отзад и определя това като „изключително постижение на изкуството“.

Клейтън Петтет, който учи за втора година в училището за изкуства “Св. Мартинс“, планира да изгуби своята девственост с неговият хомосексуален партньор на публично място и смята, че това ще бъде постижение на изкуството. Събитието е насрочено за 25 януари 2014 г. и ще се проведе в галерия, специално наета за случая. Там ще бъдат поканени най-различни хора, които да оценят и коментират извратената проява. Въпросният стунент обяснява: „Аз пазих девствеността си 19 години и сега не мога да я загубя просто така“. Явно смята, че трябва да го направи пред публика, за да бъде запомнящо се и също така твърди, че това би могло да възбуди интересни теми и да провокира публиката да задава различни въпроси, като един вид разбулва мрачното табу, около подрастващите гейове. Заглавието на този “връх на модерното изкуство“ е “Училището за изкуства ми отне девствеността“ и е планувано от три години, като младежа още не е споделил за идеята си със своите родители, но се надява това събитие да предизвика напредък във възприемането на идеята за нетрадиционна сексуалност сред обществото.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

тя хомофобията е ответна реакция на агресията на гейовете, така че каквото повикало - такова се обадило.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Модератор Военно дело

На 3 февруари, Европейският парламент ще гласува доклада от Улрике Луначек, австрийска евродепутатка и съпредседателка на групата за хомосексуални права в Европейския парламент. Той е озаглавен „Пътна карта срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност.“ Докладът е опит от страна на ЛГБТ активистите да получат специални права на равнище ЕС, които да бъдат приети и от страните-членки.

Ако бъде приет, институциите на ЕС и държавите членки ще бъдат задължени да се ангажират за цялостното интегриране интересите на ЛГБТ активистите във всички области на обществената политика, в т.ч.: здравеопазването, образованието, заетостта, предоставянето на убежище, както и външните отношения.

Честита директива за узаконяване на еднополовите бракове в целия ЕС. Горчиво дет се вика и младоженците да почерпят.

Редактирано от Frujin Assen
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Честита директива за узаконяване на еднополовите бракове в целия ЕС. .

Успокоих се........ , все още не са станали задължителни :mad:

Редактирано от JImBeam
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Днес сеир, след време плач.

Да Стефане, това е самата истина! Жалкото е, че в днешна България, заради такива закони, скоро няма да останат етнически Българи, които да се смеят, или да плачат!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Да Стефане, това е самата истина! Жалкото е, че в днешна България, заради такива закони, скоро няма да останат етнически Българи, които да се смеят, или да плачат!

И кои точно са законите, пречещи на етническите българи да останат в България?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

криминалните престъпления не са етнически заложени а социално. ромите бидейки най бедната социална група правят повече престъпления не щото са мургави космати ниски и тн а щото са бедни.

а именно благодарение на хора като вас които насаждат етнически и сексуални предразсъдъци им е още по трудно да се интегрират.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

това не е вярно. В етнокултурните традиции на циганите от векове са заложени кражбите и пр. шарлатании. Но темата не е за тях, а за криворазбраната толерантност, която заплашва да се превърне в нов тоталитарен режим.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Не е имало. Но не бяха по темата щото забивате все към циганите.

Да, ама можеш ли с ръка на сърцето, да кажеш че не са никакъв проблем в България? А, за да е така, аз лично мисля че вина има все по женското управление в България, с тези хуманни закони, наложени от вън!

Апропо:-Педерасти и феминистки все повече във властта!

Редактирано от herkules
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело
Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря. Това е посланието на шведката Моника Елизабет Грьон, лява социал-демократка и лесбийка.

В момента в ЕС върви кампания за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини. Може на някого това да се стори твърде причудливо на фона на финансовата и икономическа криза, която тресе Европа, но немалко евродепутати твърдят, че е време този въпрос да бъде разрешен. В полза на желаещите да го практикуват, разбира се. Това е политика на свободата, смятат евродепутати.

Ето какво пише по този повод Любомир Чолаков в своя блог http://lyubomircholakov.blog.bg.

Успоредно с легализацията на т. нар. „еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педераси и лесбийки да "осиновяват" деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста - секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като "европейска джендър-норма". Въвежда се понятието "инцестофобия", а всички "инцестофоби", тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. "Еднополовите" или, както те наричат сами себе си - "новото джендър-общество", са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

Документ 1 2010 година, ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:

http://www.expressen.se/nyheter/s-polit ... t-lagligt/

Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ

Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за "джендърна норма"; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:

http://www.friatider.se/danska-socialis ... -syskonsex

Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария

Видеодебати:

http://24heuresactu.com/2013/01/31/mari ... ste-video/

Документ 4 Metrobloggen.se

Борбата срещу "инцестофобите" е важна насока в програмата на европейските неолиберали.

Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:

"Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция".

metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

Така стоят нещата в съвременна Европа. Докато ние очакваме първите стъпки на новото правителство, другаде мислят за падането на всички възможни ограничения за секс.

Проблем с инцеста има най-вече в Исландия. Преди време някои лидери на българсикте протести даваха за пример именно тази държава. Те твърдяха, че ще се оправим единствено по пътя на исландците. Всъщност Исландия има тежък проблем със секса между близки родственици. В страната има специален институт, който от години се занимава с генетичните болести, които се предават по този начин.

Учени от други страни пък припомнят, че през 60-те години на миналия век в Европа са съжителствали сексуално свободно над 180 000 семейства. Това са тези, които са признали по време на специално анкетиране, а поне още толкова са предпочели да си мълчат.

Според Стария завет Лот живеел доста добре с двете си дъщери...

Австралийският учен Алън Битлес на свой ред твърди, че сексуалната връзка между близки родственици е дори здравословна.

В Германия Аусгбургският младежки комитет на партията на Зелените "Gruene Jugend", излезе преди дни със специална декларация за легализиране на инцеста между братя и сестри. Дори бе издигнат лозунг в защита на любовта в семейството.

Така че, ако не преборим кризата, то поне може да... Както се казва, някои български псувни могат да се претворят в живота под формата на европейска норма на поведение...

Освен това спомнете си Стария завет, където Лот живее със своите две дъщери като истинска любовна тройка...

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...