Отиди на
Форум "Наука"

Руско-украинската война 2022-2023 година.


Recommended Posts

  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

  • scaner

    2628

  • Пандора

    1252

  • sir

    1237

  • resavsky

    968

  • Потребител

А така...

Запад получил электронику от сбитого суперсовременного Сухого Су-35С

Британские и американские эксперты изучают электронику, обнаруженную украинскими специалистами из сгоревших обломков самолета Су-35С*, сбитого под Харьковом. Им удалось получить радиолокационный прицел, сообщает британский таблоид Express.

  • Харесва ми! 6
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Руският фюрер е верен последовател на обирача на банки джугашвили.


Каква беда си навлякоха рашистите, с това че повярваха на своите собствени самохвалства. Сега са като коте на дирек, хем знае че трябва да слезе, хем не може да го направи.

 


288903787_Untitled.pngputin.thumb.png.9534e06ae1c67aef2290eb22c45a1e6b.png

  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Коментар от писателя Дмитрий Глуховски, автор на "Метро 2035", "Здрач", "Пост":

https://t.me/dg_cast/176


ПРОСТЫЕ ОТВЕТЫ НА СЛОЖНЫЕ ВОПРОСЫ

Почему нужно убивать мирных людей, связывая им руки белой лентой и стреляя в затылок?
Чтобы Запад не мог поставить Россию на колени.

Для чего нужны сорок тысяч могил?
-Чтобы настал Русский мир.

Для чего сжигать тела своих убитых солдат в тайне?
-Потому что своих не бросаем.

Для чего российским солдатам насиловать украинских школьниц?
-Потому что Ротшильды и Рокфеллеры хотят владеть миром.

Для чего нужны десятки тысяч чёрных пластиковых мешков?
-Для того, чтобы расквитаться с наследниками нацистов.

Зачем бомбить украинские города по ночам?
-Потому что батальон Азов фотографируется со свастикой.

Почему Россия должна быть отрезана от всего мира?
-Потому что Зеленский клоун.

Почему у ста сорока миллионов россиян не должно быть будущего?
-Потому что один человек хочет вписать себя в историю.

 

  • Харесва ми! 6
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Хаха, gmail е блокирал пощата на Руската Държавна Дума :)

https://t.me/rosanticenter/15082


Дори в това отношение не разчитат на местен пощенски сървис? Разпадът е пълен...

  • Харесва ми! 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 5 часа, nik1 said:

ПП са тези, които задържат внасянето за гласуване в НС  на предложението на ДБ за предоставяне на военна помощ на Украйна..

"Шизофрения"?
По-скоро мисля че става дума за политически сметки или страх: за хибридната ПП  гласуваха  и много бивши избиратели на БСП, и ръководството в момента се страхува  да не  изгуби тези привърженици/избиратели

От друга страна- самото гласуване ще бъде удар за хибридната ПП: Както  и да гласуват депутатите от ПП ще има отлив на едни или други техни привърженици - проруски или прозападни.


Бавенето и мотането  също не е добра опция за тях (не знам  дали го разбират) - на проевропейските им привърженици ще им писне.
В момента  мисля разделението по темата Украйна се поляризира и страните се радикализират  (заради продължаващата война), и  се върви натам че всичко друго (реформи,смени)  може да остане на заден план  за проевропейските  избиратели/поддръжници на ПП: Приоритетът се измества в това да се вземе ясна позиция от ръководството на ПП и тя да бъде защитена. 

Заявлението на КП че "България  твърдо подкрепя Украйна"  струва  малко, защото няма  покритие. Ако твърдо подкрепяме Украйна, тогава трябва   да и дадем това което тя моли да и дадем..

Аз също не смятам че имаме политическа шизофрения, но също така не смятам че в пп има леви избиратели. 

Моето обяснение е че пп се подаде на медийната манипулация, като си мисли че мнозинството от БГ общество са против пращане на военна помощ. 

Медиите са голям проблем, като създават благоприятна среда за виреенето на тролове и ловенето на полезни идиоти. Според последното допитване какъв процент подкрепят Путлер в БГ, данните бяха 21% подкрепа, като това число според мен е силно зявишено. Обяснението ми е че малкото на брой тролове, увличат голям брой полезни идиоти и достигат до тези стойности, след което политиците на базата на тези стойности градят част от своите решения. 20% не е никак малък процент, но и не е никакво оправдание пп да не вземат държавническо то решение за пращане на военна помощ. Това е националния интерес, който те поставят на карта, на базата на мнението на кресливите тролове и полезните идиоти. За БГ е в интерес РФ да загуби, за да не стане мишена на руски апетити за в бъдеще. 

 

С една дума пп сбъркаха и вероятно ще бъдат наказани на следващите избори, защото управлението се олицетворява от тях. А относно отношението на нашите съюзници, то то ще си остане като към ненадежни, безхарактерни партньори и това не би трябвало да учудва никого. 

Като стана дума за участието на медиите във моделирането на немъдрата държавническа политика, то форума също може да допринесе към това, като опитоми хипер активните тролове и намали значително анти националната пропаганда, изразена чрез разпръскване на ПутинизЪма и ловене на полезни идиоти. 

Редактирано от БатеВаньо
  • Харесва ми! 6
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 42 минути, БатеВаньо said:

 

Като стана дума за участието на медиите във моделирането на немъдрата държавническа политика, то форума също може да допринесе към това, като опитоми хипер активните тролове и намали значително анти националната пропаганда, изразена чрез разпръскване на ПутинизЪма и ловене на полезни идиоти. 

Моето предложение е незабавно да изпратим лапландеца в Сибир на каторга за 30+ години без право на замяна, че ми писна от несвързани коментари, и хилеж под всеки пост! ;)

  • ХаХа 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 15 минути, Горо Петков said:

Моето предложение е незабавно да изпратим лапландеца в Сибир на каторга за 30+ години без право на замяна, че ми писна от несвързани коментари, и хилеж под всеки пост! ;)

Кой знае от коя партийна централа пише.. . Та, според мен не е нужно чак в Сибир. По-трайно ще бъде ако се спре притока на копейките :)

 

  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 11 часа, sir said:

Окей, мой пропуск е, че не съм прочел какво бил казал Ангел Найденов. В интерес на истината най-вероятно е съвсем прав. Което не значи обаче, че и неговата позиция не е просто ей така за замазване на очите. Той няма никаква власт в момента, реално е господин никой. Даже не го знам дали още е в БСП. Както и да е.

Бил е достатъчно дълго в "кухнята на нещата" и ги познава отлично що за стока са едните и другите "евро-атлантици" с картончета от дс и баби и дядовци от цк.

Цитирай

Естествено, че няма да променим нищо. Но по-добре да сме наясно с това какви са ни позициите, отколкото да гледаме циркове в парламента от типа "ние искаме, ама те не искат". Нали така? Пък от там нататък всеки сам да си прави изводите за причините за това ни поведение. Аз за себе си съм ги направил отдавна. Затвърдих ги по времето, когато ни убеждаваха, че най-после на власт били дошли прозападните хора и натовските генерали. А сега вече маските паднаха окончателно и за себе си нямам никакви съмнения кое и какво. :)

Не знам дали и тези във властта са наясно каква точно политика водят. Аз продължавам да смятам, че руснаците ще победят в Украйна, но се очертава да бъде пирова победа, особено след като мобилизират няколкостотин хиляди човека и ги хвърлят като пушечно месо.

Ние, като народ и държава, колкото и да са ни ограничени контактите през последните 30+ години с Русия и Украйна, не можем да игнорираме случващото се там. Защото то е част от продължаващ вече 14 години процес.

Първо бяха Голямата рецесия и войната в Грузия + мюнхенската реч на Путин. Заради Голямата рецесия така се получи, че ЕС и САЩ отслабнаха много и местните елити в Полша, Чехия, Унгария, България и пр. позволиха на руснаците да изкупят много активи в тези страни. Същевременно се случи арабската пролет, която завърши с изтласкване на САЩ и ЕС (т.е. двата основни центъра на Pax Americana) от редица арабски държави и тяхното място бе заето от Русия, Турция и Иран.

В Африка китайците от години изтласкват французите и англичаните от бившите им колонии. Източна Африка вече е в китайската икономическа сфера на влияние, а само за последните две години Франция претърпя няколко геополитически поражения от Русия в ЦАР, Мали и т.н.

В Средна Азия всички помним хаотичното бягство на Запада от Афганистан и руската победа в Казахстан.

Остана само решаването на украинския въпрос.

Всички тези конфликти са по периферията на Pax Americana - Африка, Близък изток, Средна Азия. Зони, в които Запада смяташе своето влияние за гарантирано. От ефекта на доминото стигаме до днес, когато, явно, е дошло времето руснаците да принесат конфронтацията от периферията към центъра, т.е. в Европа.

При нас на Балканите, още преди украинската война, Турция, Сърбия, Унгария, Хърватия, Германия, Полша и пр. се държаха сякаш имат собствени сфери на влияние в региона. Даже Украйна имаше такива амбиции, особено спрямо нас. ;)

От всичко гореизписано е логично нашите управници да не са в челните редици на евроатлантизма, и честно казано, на западните ни съюзници, явно, им е все тая. Американците са си приоритизирали Китай и са оставили англичаните да се справят сами с руснаците. Видяхме ги, че се опитаха да отклонят руското внимание към Казахстан, но не се получи. На кой да разчитаме?! На германците, които даже не изпратиха обещаните каски на украинците? Или на французите, които са в пряка конфронтация с Турция и Испания в Средиземно море? Или на италианците, които позволиха турците и руснаците да им се настанят под носа в Либия?

Западните общества и икономики (броя и нас към Запада) бяха силно ударени от пандемията и тъкмо започнаха първите стъпки към съвземането от кризисното положение, когато дойде новия шок от войната. Явно момента е бил добре подбран и е търсен точно такъв ефект. Например инфлацията (която се появи не само заради напечатаните трилиони, но и заради целенасочената руска политика на ограничаване на доставките при растящо потребление) се отразява най-много на онези обществени слоеве, които в продължение на години са били облъчвани от руска пропаганда или които традиционно гласуват за националистически партии.

Редактирано от новорегистриран2
  • Харесва ми! 3
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Преди 3 часа, БатеВаньо said:

Аз също не смятам че имаме политическа шизофрения, но също така не смятам че в пп има леви избиратели.

ПП отне част от избирателите на БСП, Има данни за това , не ми се търсят.

 

Преди 3 часа, БатеВаньо said:

Моето обяснение е че пп се подаде на медийната манипулация, като си мисли че мнозинството от БГ общество са против пращане на военна помощ.

Да, и това е вярно и е причина.

 

Гледам, че ПП са внесли свое свое проекторешение (вчера?) за помощ, в което липсва военната помощ.

 

278903854_10224342884792086_5579614310189183947_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=my-9XunKckEAX_K-GnR&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AT-ZWasETh_7HonjJmzHNGwnd9kZbHNCtZDQzZ1hAcQD-A&oe=6266171E

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 1
  • Тъжен 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

https://nova.bg/news/view/2022/04/21/366105/антон-киссе-има-разочарование-в-делегацията-на-кулеба-след-срещите-в-българия/

 

Антон Киссе: Има разочарование в делегацията на Кулеба след срещите в България

Вижте какво още каза председателят на Асоциацията на българите в Украйна и член на делегацията на Кулеба

Определено има разочарование в делегацията на Дмитро Кулеба след срещите в България. Това заяви Антон Киссе - председател на Асоциацията на българите в Украйна и член на делегацията на Кулеба.

Припомняме, че в сряда стана ясно, че на срещата между Кулеба и премиера Кирил Петков Украйна е поискала официално оръжия от България. За такъв разговор разказа самият украински министър, който в сряда се срещна с депутатите в Народното събрание. Темата „оръжия за Украйна” стана причина за остри противоречия както в коалицията, така и между власт и опозиция.

 

Антон Киссе е присъствал на срещата между Петков и Кулеба. Относно обсъждането на евентуално предоставяне на военна помощ на Украйна, Киссе посочи: „Когато има индивидуални срещи и когато експертните групи се договорят, тогава ще бъде ясно. На такива срещи не се взимат решения, а се определят основните цели и задачи”.

 

„Украйна не може да отговори на условията, които Русия поставя. Нито един управляващ лидер в света няма да направи крачка, с която да остане в историята като дал от своята територия”, каза още той.

 

„Твърдо стоим на позицията, че нашите условия, трябва да бъдат чути. Когато има смърт и се убиват хора, няма аргументи", отбеляза председателят на Асоциацията на българите в Украйна.

 

„Нашите войници нямат достатъчно бронежилетки. Майките изпращат синовете си и искат да им дадем, за да отидат на фронта", коментира той. И добави: „Определено има разочарование в нашата делегация".  

Антон Киссе изрази благодарност към всички българи, които оказват помощ на украинците. „Това е голям жест. Разбирам, че в България се живее трудно, често идвам тук. Въпреки това обаче вие ни помагате”.

Целия разговор гледайте във видеото.

 

https://www.vbox7.com/play:e217aa780f&start=32

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31813335.html

Българското правителство да получи мандат за предоставяне на хуманитарна, финансова и техническа помощ за защитни цели според нуждите на Украйна. Това обаче не включва оръжия и боеприпаси.

Такова проекторешение прие в сряда вечерта външната комисия в парламента по предложение на “Продължаваме промяната”, внесено непосредствено преди заседанието. То получи подкрепата на 11 депутати срещу пет гласа “против” и нито един “въздържал се”, съобщи БТА.

Предложенията на “Демократична България” и ГЕРБ за предоставяне на военно-техническа помощ на украинците бяха отхвърлени. Срещу тях очаквано се обявиха от БСП и “Възраждане”.

  • Тъжен 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Сигналът който дават управляващите на външния свят е изключително смотан : "Ние искаме да помогнем на Украйна, но мнозинството от населението ни са русофили и трябва да се съобразим с този факт".   Това е безгръбначно  поведение.  Управляващите си измиват ръцете  с "народа" и му лепят етикет от който няма измъкване.   Унгарците също не подкрепят   Украйна с военна помощ, но поне Орбан поема отговорността за това решение.  Т.е. етикетът "путинофил" е лепнат на Орбан, а не на унгарците като цяло. За външните наблюдатели това не е етикет на "унгарския народ"  

От тук нататък никой чужд частен инвеститор няма да юрне да инвестира в страна в която мнозинството от населението сляпо подкрепя Русия и Путин и по този начин страната винаги е изложена на риск от пряка руска намеса във вътрешните и работи.   Инвеститорите могат и ще инвестират в Унгария, тъй като Орбан винаги може да бъде сменен. България обаче не може да смени народа си, а етикетът "путинофили" е лепнат именно върху народа.  Най-смотаното и жалко в случая е, че това е лъжа.  Българите в мнозинството си не са путинофили.  Путинофили са  някакви, уж "натовски"  генерали, някакви политици които декларират уж евро-ценности  и само едно неголямо, но кресливо  малцинство от българите. 

Редактирано от Atom
  • Харесва ми! 5
  • Тъжен 3
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

https://www.facebook.com/100069042885845/posts/296089092702518/

Здраво куца логистика на руснаците. 

https://www.facebook.com/100069073844828/posts/300545655591227/

Сводка от фронта https://www.facebook.com/100003822077764/posts/2584921108311933/

Дронове

Редактирано от Сармат
  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Относно дроновете:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=139946031934449&id=104351038827282&m_entstream_source=timeline

Не знам до колко е вярно, но напоследък май малко се споменават байрактарите и навлизат други, западни модели.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор История

https://dariknews.bg/novini/sviat/rusiia-tvyrdi-che-e-prevzela-mariupol-putin-otmeni-atakata-sreshtu-azovstal-2308096

Направо да се разплачеш.Путин загрижен за живота на войниците.

  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 12 минути, resavsky said:

https://dariknews.bg/novini/sviat/rusiia-tvyrdi-che-e-prevzela-mariupol-putin-otmeni-atakata-sreshtu-azovstal-2308096

Направо да се разплачеш.Путин загрижен за живота на войниците.

А сега де, на кого да вярваш:

Кадыров: Российская армия возьмёт «Азовсталь» в четверг

https://klops.ru/news/2022-04-21/250975-kadyrov-rossiyskaya-armiya-vozmyot-azovstal-v-chetverg

  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор История
Преди 2 минути, Doris said:

А сега де, на кого да вярваш:

Кадыров: Российская армия возьмёт «Азовсталь» в четверг

https://klops.ru/news/2022-04-21/250975-kadyrov-rossiyskaya-armiya-vozmyot-azovstal-v-chetverg

Царя дава пъдаря не дава...

  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Оперативная информация от Генштаба ВСУ на утро 21 апреля

🔴 На Волынском, Полесском и Северском направлениях армия РФ активных действий не проводила, изменений в состоянии и положении группировок его войск не обнаружено.

🔴 На Слобожанском направлении армия РФ продолжает наращивание системы технического обеспечения. В Балаклее раненых российских военнослужащих начали размещать в городской поликлинике, несмотря на то, что госпиталь для российских военных оборудован в здании местной музыкальной школы. Размещение оккупантов в городской поликлинике свидетельствует о значительном росте числа раненых и проблемах с их последующей медицинской эвакуацией. Оккупант продолжает частичное блокирование и обстрелы Харькова.

🔴 На Донецком и Таврическом направлениях армия РФ и в дальнейшем осуществляет артиллерийские обстрелы вдоль всей линии соприкосновения.

🔴 На Херсонщине российские военные планируют организовать принудительную мобилизацию населения на войну с Украиной. Они поставили цель полностью прекратить гуманитарную поддержку области со стороны украинских властей. Продолжается террор населения.

🔴 В селе Золотая Балка Херсонской области представители российских войск провели собрания с местным населением, где заявили о том, что "зеленых коридоров" больше не будет, людям запретили покидать населенный пункт. Кроме того, предупредили, что в случае обстрела их позиций подразделениями ВСУ, российские военные начнут обстрел населенного пункта. Оккупанты продолжают обход помещений, проводят обыски.

🔴 На Южнобугском направлении армия РФ ведет обстрелы позиций наших войск.

🔴 Группировкой Воздушных Сил ВСУ за предыдущие сутки поражено 4 воздушные цели: 3 БпЛА и 1 крылатую ракету.

🔴 На территории Донецкой и Луганской областей за минувшие сутки отбито 9 атак, уничтожено 1 танк, 10 единиц бронированной и 2 единицы автомобильной техники, 1 артиллерийскую систему, 2 единицы специальной инженерной техники, зенитно-ракетный комплекс и вражеский склад с боеприпасами.

  • Харесва ми! 5
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Преди 1 час, Atom said:

Сигналът който дават управляващите на външния свят е изключително смотан : "Ние искаме да помогнем на Украйна, но мнозинството от населението ни са русофили и трябва да се съобразим с този факт".   Това е безгръбначно  поведение.  Управляващите си измиват ръцете  с "народа" и му лепят етикет от който няма измъкване.   Унгарците също не подкрепят   Украйна с военна помощ, но поне Орбан поема отговорността за това решение.  Т.е. етикетът "путинофил" е лепнат на Орбан, а не на унгарците като цяло. За външните наблюдатели това не е етикет на "унгарския народ"  

От тук нататък никой чужд частен инвеститор няма да юрне да инвестира в страна в която мнозинството от населението сляпо подкрепя Русия и Путин и по този начин страната винаги е изложена на риск от пряка руска намеса във вътрешните и работи.   Инвеститорите могат и ще инвестират в Унгария, тъй като Орбан винаги може да бъде сменен. България обаче не може да смени народа си, а етикетът "путинофили" е лепнат именно върху народа.  Най-смотаното и жалко в случая е, че това е лъжа.  Българите в мнозинството си не са путинофили.  Путинофили са  някакви, уж "натовски"  генерали, някакви политици които декларират уж евро-ценности  и само едно неголямо, но кресливо  малцинство от българите. 

Според изледванията на Маркет линкс, най- общо казано "русофилите" (тези които покрепят Русия пасивно или активно в тази война ) не са пренебрежима част населението на България, а са предствителна (30-32 процента)

Към тях се вклюват и един голям процент т.н. условно казано проевропейски и пронатовски "русофили" ("искаме да сме в НАТО и ЕС- добре ни е там, руския модел не е добър, но Русия ни е близка и скъпа"; или по популярното "винаги с Германия, никога срещу Русия")

Clipboard03-1024x576.jpeg

 

 

"Нещата с Русия " в България не са прости не заради "културната и историческа близост",
Всъщност  ние сме по-близки с предците на украинците и дори със самата нова Украйна, създадена  следствие на Брест-литовския мирен договор, (казано на прост патриотичен език  "България е освободила Украйна от Руско владичество"), в която освен всичко, живеят 250 до 400 000 етнически българи.

"Нещата с Русия " не са прости заради 50 годишното промиване на мозъци, и заради информационно затъмнение относно пагубната роля на Русия и СССР в историята на новата, най-новата и съвременна  България. И най-вече заради липсата на лустрация, и заради това че управляващите ни досега ( управлнието на Костов е може би единственото изключение) са свързани или произхождат от редовете на БКП и ДС.
 

Има една интересна статия от Албена Хранова "Борбата за робството", и тя илюстрира как промиването на мозъци с пропагандата (и ако тази пропаганда е част от историческия  национален разказ) може да окаже влияние на масовия чип на народа. Случаят с Русия  е подобен..

 

 

 

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 3
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 1 час, Atom said:

Сигналът който дават управляващите на външния свят е изключително смотан : "Ние искаме да помогнем на Украйна, но мнозинството от населението ни са русофили и трябва да се съобразим с този факт".   Това е безгръбначно  поведение.  Управляващите си измиват ръцете  с "народа" и му лепят етикет от който няма измъкване.   Унгарците също не подкрепят   Украйна с военна помощ, но поне Орбан поема отговорността за това решение.  Т.е. етикетът "путинофил" е лепнат на Орбан, а не на унгарците като цяло. За външните наблюдатели това не е етикет на "унгарския народ"  

От тук нататък никой чужд частен инвеститор няма да юрне да инвестира в страна в която мнозинството от населението сляпо подкрепя Русия и Путин и по този начин страната винаги е изложена на риск от пряка руска намеса във вътрешните и работи.   Инвеститорите могат и ще инвестират в Унгария, тъй като Орбан винаги може да бъде сменен. България обаче не може да смени народа си, а етикетът "путинофили" е лепнат именно върху народа.  Най-смотаното и жалко в случая е, че това е лъжа.  Българите в мнозинството си не са путинофили.  Путинофили са  някакви, уж "натовски"  генерали, някакви политици които декларират уж евро-ценности  и само едно неголямо, но кресливо  малцинство от българите. 

Всъщност Орбан заявява от свое име, но Петков няма как да го направи, понеже не подкрепя вероятно такова мнение.

Лошото в случаят е, че обвиниха Миторофанова, че казала нещо подобно, а сега и те го казват. С което се излагат доста.

  • Харесва ми! 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Коментар:

"Путин настолько демилитаризировал Украину, что теперь самое современное вооружение течет в Украину со всех сторон, а его количество превышает довоенный уровень.

Про денацификацию вообще можно умолчать - теперь домохозяйки более радикальны, чем Правый сектор, и это уже навсегда.

Путину за 50 дней войны удалось то, что не удавалось Правому сектору за годы."

  • Харесва ми! 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 2 минути, miroki said:

Всъщност Орбан заявява от свое име, но Петков няма как да го направи, понеже не подкрепя вероятно такова мнение.

Лошото в случаят е, че обвиниха Миторофанова, че казала нещо подобно, а сега и те го казват. С което се излагат доста.

Относно социологическото проучване:

https://zonanews.bg/politika/nyama-prouchvane-che-84-ot-balgarite-sa-sreshtu-orazheyna-pomosht-za-ukrayna-obyasnyavat-sotsiolozi-na-petkov

Лично аз много не вярвам на проучвания, но сега пък съвсем стана "Посмали Манго".

  • Харесва ми! 5
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Фото в своем Telegram-канале опубликовал украинский журналист Андрей Цаплиенко. На листовке для привлечения внимания оккупантов нарисована российская «свастика» – буква Z, которая стала символом полномасштабного российского вторжения в Украину.

Текст написан на русском языке.

«Русский оккупант и все, кто поддерживает их режим. Мы близко – уже работаем в Херсоне! Вас всех ждет смерть! Херсон – это Украина!» – сказано в предупреждении для оккупантов и их сторонников.

https://sprotyv.info/news/v-hersone-nachali-poyavlyatsya-preduprezhdeniya-dlya-okkupantov/

  • Харесва ми! 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...