Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител

Масово българите кучкари не почистват ''творенията'' на домашните си любимци. Каква е причината? Нисък интелект, национална черта на характера, гордост, гнус или друга?

• Администратор

Аз като бях в Милано ми направи впечатление, че навсякъде имаше кучешки изпражнения. 

В един американски град пък станало модерно всички хора да акат на улицата и се появило специално приложение, в което да се отбелязват тези акита и да се заобикалят ;)

Така, че не знам колко това е българска черта ;)

• Модератор История
Преди 1 час, Стефан Василев said:

Масово българите кучкари не почистват ''творенията'' на домашните си любимци. Каква е причината? Нисък интелект, национална черта на характера, гордост, гнус или друга?

Не прави генерални изводи.Аз лично ги чистя.И доста други.Това че никой не чисти на бездомните кучета е друга тема.

• Глобален Модератор

Това че въобще има бездомни кучета също е друга тема.

• Потребител

Разхождам с в Морската градина в Бургас миналото лято. Младо момиче – нямаше 18 години – разхождаше малко кученце,когато то спря,клекна и се изака. 🙂 Около нас нямаше други хора. Момичето много се притесни,но нищо не направи и продължиха забързано с кучето. Може би нямаше с какво да почисти изпражненията. Но притеснението и беше някакъв вид свенливост,тъй като аз имам (все още) излъчване на плейбой.

• Потребител
Преди 2 часа, Стефан Василев said:

Каква е причината? Нисък интелект, национална черта на характера, гордост, гнус или друга?

По-скоро висок интелект. Като няма някакви съществени вреди и ущърб за обществото от тези действия на кучетата няма и смисъл да се харчат ресурси и време за почистване. Вятъра и дъжда ще свършат работата и след ден два пак ще е чисто. А и нали се стремим към екосъобразност и доближаване към природата. Какво по-естествено и природно от това животното сред дърветата в парка да си свърши природната работа. 

Редактирано от makebulgar

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...