Отиди на
Форум "Наука"

Руско-украинската война 2022 година. - Продължение


Recommended Posts

  • Потребители

Руската страна за конфликта:

Обыкновенный фашизм. Украинские военные преступления и нарушения прав человека (2017-2020) https://украинские-преступления.org/#p=2 

Этап специальной военной операции на Украине. Анатомия антироссийской политики в Европе   https://www.instituteofeurope.ru/images/uploads/doklad/390.pdf

  • ХаХа 3
Link to comment
Share on other sites

  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

  • Потребител

https://www.facebook.com/100063498404457/posts/405359488257328/

Ленд- лииз за Събитията се повтарят.Всичко е кръговрат. 

https://www.facebook.com/100064694739550/posts/343050177861471/

Донбас свалени самолети 

https://www.facebook.com/104351038827282/posts/136052995657086/

Руснаците вкарват всичко ,каквото имат . 

https://fb.watch/ces0HLSCp1/

Херсон  

https://www.facebook.com/100064359595429/posts/345972274224756/

Луганск 

https://www.facebook.com/100058028319693/posts/390097169601224/

Пленени зрк бук 1-2 

https://www.facebook.com/137067849693216/posts/5284774911589125/

Англия също праща бронирани автомобили 

https://www.facebook.com/100044577962967/posts/550865253076069/

Спасена жена из под отломките след руска бомбардировка 

https://fb.watch/cetU4bODaH/

Унищожен руски танк 

https://fb.watch/ceu0su_LJ6/ 

 

Дегестан 

  

Редактирано от Сармат
  • Харесва ми! 3
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 5 минути, К.ГЕРБОВ said:

Руската страна за конфликта:

Обыкновенный фашизм. Украинские военные преступления и нарушения прав человека (2017-2020) https://украинские-преступления.org/#p=2 

Гербов, ако ще сравняваме Русия и Украйна, то руснаците показаха своя обыкновенный фашизм  много по-рано. Войните в Чечня, преследване на журналисти, разправа с опозицията и т.н.  Книгата която може да се напише за тях ще е с доста по-качествен "фашизъм" отколкото това което цитираш. Какъв е смисъла от това обаче. Темата е за войната тук и сега. Виждам оправдания на руснаците за началото на войната и нищо друго.  Оправданията обаче не отменят факта, че войната се започна от руснаците, а не от някой друг.

  • Харесва ми! 5
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Малко хумор.

solnzepodobny:  Что ишчо вчера было кроме совешчания по вопросам ЖКХ? Помер Жириновский...
Мне позвонили из Кремля и сказали, что ждут официального соболезнования..
Вот те раз. Когда я узнал эту новость (хотя по данным разведки Жириновский помер ишчо две недели назад), моя реакция была такова:"сдох Максим, да и хер с ним", да не обидятся на меня все прочие живушчые Максимы.
Максим в этой народной поговорке выбран исключительно для рифмы..
Да и кто такой этот Жириновский? Подумаешь, вице-спикер Государственной Думы... Я выразил Кремлю свои сомнения, мол, у нас разные уровни с Жириновским. Если родне каждого вице-спикера соболезновать, то когда посевную проводить?
Мне объяснили, что Владимир Вольфович не просто вице-спикер, а особа, приближённая к Президенту Российской Федерации, гений мысли и отец русского фашизма... И отмолчаться в такую трагическую для всего Четвёртого Рейха минуту будет расценено в Кремле, как недружественное молчание, способное переродиться в предательский антивоенный гвалт.
Ну, деваться некуда...Пришлось сочинять родственникам Жириновского соболезнование.
В этом соболезновании я не стал подставляться перед будушчым трибуналом, позиционируя себя соратником русских фашистов...В своём соболезновании я предстал в роли благодарного зрителя, который ценил покойника за яркий артистический талант (при том, что ему приходилось играть в основном роль отрицательного героя), но понимал, что его уклон в злодейство часто выглядел неоднозначным...
Вот цитата из официального соболезнования от Президента Беларуси
"Ушел из жизни часто неоднозначный, но безусловно яркий, неординарный и талантливый человек" 

Знаете, почему пропаганда на белорусском телевидении такая же лютая, как и на российском? Потому что эти пропагандисты клюют из одной кормушки. У них обшчые заказчики и кураторы.
Как мне на днях стало известно из компетентных источников, тот же Гришка Азарёнок давно завербован ФСБ, вот и рвёт жопу наперегонки с Симоньян и Скабеевой. Да только ли Азарёнок? Практически все завербованы..И телевидение, и газеты (в первую очередь - "Минская правда".)
А сколько у нас российских агентов среди ментов, чекистов и вояк!!!! Ужас...Все судьи, все прокуроры, вся районная вертикаль..
Самое обидное, что я сам агент с позывным "Староста". И Президентом стал во многом благодаря ФСБ.
Все эти годы я самостоятельно проводил кадровую и информационную политику в Беларуси. Но теперь, когда через мою голову Лубянка начала вербовать себе агентов на всех уровнях, я это воспринимаю, как недоверие к моей собственной персоне и подготовку к государственному перевороту.
И только победа Украины в войне может сорвать гнусные планы Кремля по отношению к Лукашенко...Господи, хоть бы Володя Зеленский не вооспринимал всё, что я о нём говорил до войны и в первые её дни, за чистую монету... 

 

 

Редактирано от Пандора
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 3 часа, bulgaroid said:

Интернет е пълен с фотографии,само ти не си ги видял. 

Сериозно? И това не си видял? Непрекъснато го бомбардират даже има видео от дрони. Ти въобще какво гледаш? Последно гарата я стреляха 

 

Ае стига си лъгал, дай снимки на тия крематориуми ама не ония от 2018 дето горят боклуци някаде в Сибир, такива от Украйна. Давай да ги видим.

А кога са бомбардирали сериозно завода? Има спорадични престерелки нищо кой знае колко сериозно и координирано, Всички последни видеа от дронове показват завода доста цял. Като почнат скоро да пукат с Лалетата тогава ще е сериозна бомбардировка.

Даже повечето са последствие от танкови боеве
 

 

 

Редактирано от Absurde
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

«Эпоха взаимодействия с россией закончилась. Нам нужен новый подход к безопасности в Европе, основанный на устойчивости, обороне и сдерживании», https://sprotyv.info/politica/epoha-vzaimodejstviya-s-rossiej-zakonchilas-britanskij-ministr-obratilas-k-kollegam-po-nato/

  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 22 минути, Сармат said:

https://www.facebook.com/104351038827282/posts/136052995657086/

Руснаците вкарват всичко ,каквото имат . 

Има една отчетлива политика да се вкарват на първа линия етноси, различни от руския. Може би за да се замаже факта, че войната е братоубийствена. Или пък за да се обезкървят републиките и  да не им идват отцепнически настроения.

Едно е ясно, всички се подготвят за решителна битка за Донбас.

Подготовката включва и пропаганда на макс. Тук моето впечатление е , че украинците печелят. Русия влиза в обяснителен режим, което си е проява на слабост.

  • Харесва ми! 5
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Преди 2 часа, Кухулин said:

В моята координатна система всичко е достатъчно ясно - "руснаците" не са цвете за мирисане, но в този конфликт "украинците" са на порядък по-лоши.

Да бе, знаем я твоята "кординатна система": Украинците са лошите и са защото защитавайки се "принуждават" руснаците да убиват мирно население.

Тази "кординатна система" обаче е за  боклука, поне според устава на ООН , уголовния кодекс на РФ и наказателния кодекс на РБ. Защо? Просто е за хората с нормални "координатни системи". Имаме нападната страна, която има "неотменимото" право да се защитава (демек дадено е от Господ, а не произтича от устава на ООН), и страна агресор, с хората там на ръководни и властови позиции, които са планирали и провеждат агресивната война , явяващи се криминални престъпници..


 

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 6
  • ХаХа 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

https://www.facebook.com/photo/?fbid=539181034231996&set=a.360926728724095

Унищожен е пунктът за сигурност на окупаторите в Харковска област

 

Майор  Ołeksandr Brinżał,илотът на изтребителя МиГ-29, загинал при сблъсък с 12 руски самолета, получи званието Герой на Украйна.

https://www.facebook.com/MagazynLotnictwo/photos/a.171968726179247/5070768959632508/

Забрана за руски въглища в ЕС - от август. Петролът и газът засега са недосегаеми

https://www.clubz.bg/126493-zabrana_za_ruski_vaglishta_v_es_ot_avgust_petrolat_i_gazat_zasega_sa_nedosegaemi?fbclid=IwAR2NjBqpnFdFdoAnT6LDBm3JAWnlJj1zCzNTlUJNK-pzrCLslL9D14QKBks

Heartbreaking story behind one of the saddest images of the war: Bucha victim who dreamed of becoming a make-up blogger is identified by her unique manicure

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10695353/Heartbreaking-story-one-saddest-images-war.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR10NEG_qAFLJNs9JHSCTMslxZQCAm_VEX92yq9SYbGVxoE-KQOUD7KUeE4

Редактирано от Сармат
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 3 часа, Кухулин said:

Не знам какви вратички видя тук. В моята координатна система всичко е достатъчно ясно - "руснаците" не са цвете за мирисане, но в този конфликт "украинците" са на порядък по-лоши. Да, имат си причини да са лоши - млад национализъм в борба за оцеляване, вековен превъзхождащ враг и т. н. Но от това "украинската лошотия" не става по-малка.

Така де,тия да ги утрепеш им е малко! Хората се организирали,дошли да ги освобождават, кеф ти да спестиш некой лев на погребение,влизаш в мазето и там томбола, с артилерия ли ще те погребат, с авиобомба ли,някой граната ли ще хвърли, не се знае,ти чакаш с интерес, не е ли вълнуващо, пък излезеш от вас и веднага започва мисия,как да притичаш през улицата, ако оцелееш дигаш левела,или пък има и други екстри, на колене да те гръмнат,ама това за по-мързеливи? Жените откриват тайните на груповия секс с задължително изгаряне после, е това къде можеш да го намериш? Въобще не ги разбирам тия какви хора са не знам!? 

И имат наглостта да се дърпат, не виновни са ами незнам. То руснаците с толкова любов отидоха ,пък глей какво отношение получиха,ама може ли такова нещо! И тия от Азов, некви страшни мазохисти,набутали се в града и през цялото време сами се обстрелват,непрекъснато. Това какво е? Глей града на нищо го направиха ,и продължават сами да се обстрелват, даже нарочно се набутали повечето в завода и сами стрелят по него, по цял ден и нощ, това на какво прилича? О дриго гледам, никаква погребална култура, както дойдоха освободителите, и украйнците нарочно започнаха да се погребват къде сварят,по градинките, пред блоковете, по детските площадки, сигурен съм,че нарочно го правят, ей така сами отиват и напук се самозакопават,напук. Много си прав, те са виновни, добре,че ги виждаш тия неща та да ни ги посочиш,без теб сме за никъде.

Редактирано от bulgaroid
  • Харесва ми! 6
  • Благодаря! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 1 час, Кухулин said:

Думата война не се допуска, защото влече след себе си определени юридически последствия. Например спиране на транзита на газ през Украйна. Затова и самата Украйна не е в състояние на война.

Е, хайде сега. Това какви термини се използват в официалните документи и решения няма отношение по въпроса какви термини се използват от журналисти, политолози, пропагандисти, разни наблюдатели и т.н.  Доколкото знам войните в Чечня не бяха официално "войни", но никой не забраняваше на журналистите да ги наричат така. Пак да повторя, не става въпрос за юридически врътки, а за общественото мнение и за победобесието обхванало руснаците. 

При спецоперации не се сключват примирия или мирни договори и никой няма да приеме подобно нещо. Спецоперациите се изпълняват - успешно или с провал. 

Следователно ако се сключи някакво примирие, то ще е необходимо да се продаде на обикновените руснаци като край на операцията и то успешен. Нещо от рода на: "целите са изпълнени, постигнахме това, това и онова и получихме писмени гаранции, че  украинците допълнително ще направят това, това и онова"   Ясно е, че има проблем с първоначалните цели - денацификацията и демилитаризацията и да се продаде изпълнението им за пред масите ще трябват доста усилия, врътки и разяснения.  На този фон е странно това което става в медиите.  Вместо пропагандата да започне да афишира нови и изпълними цели - например нещо свързано с ДНР и ЛНР се появяват статии където се поставят още по-трудно изпълними задачи  - деукраинизация, дългосрочна окупация, ликвидация на нацистите и т.н.  Разни пропагандисти реват с пълно гърло, че Украйна трябва да се разгроми изцяло, да се ликвидира като държава  и т.н.  С други думи някой умишлено предприема действия,  ако има евентуалното примирие, то да  бъде отхвърлено от обществото. Този някой е позициониран на най-високите места в държавата. В момента само от там имат достъп да манипулират медиите и да се разпореждат на пропагандистите. 

Обратно, ако терминът "война" бъде разрешен да се използва от журналисти, политолози, наблюдатели и особено от пропагандисти, това би означало, че обществото се подготвя за край на войната (официално операция) при някакви доста по-гъвкави условия, определени от текущата ситуация постигната по време на бойните действия. Т.е. без тези условия да са обвързани толкова силно с първоначално огласените цели.  Войната има две страни и обществото е наясно, че краят и зависи и от двете. На война, като на война. Става там каквото става и накрая завършва с примирие и окончателен мирен договор.  Естествено пак ще се отчете като победа (може би и от двете страни), но тази победа вече ще може да се продаде много по-лесно на обществото, отколкото успех на военна операция с ясно дефинирани и твърди цели, които обаче не са изпълнени. 

 

  • Харесва ми! 4
  • Благодаря! 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 2 часа, scaner said:

Какво значи "поляризирани"? Фактите сочат кога са се появили труповете. Къде тук е поляризацията?

Ти продължаваш да бъркаш с интерпретацията. Да, като съпоставиш датите, ясно се вижда че едната страна лъже и е затънала в го@на до шия. Това ли е поляризацията? Ми да не е затъвала. Това не е поляризация, това е просто резултатът от съпоставянето на фактите и твърденията на всяка страна.

Е как не знаеш ли ? Те добре,че не са магнетизирани, пак леко си се отървал?:ag:

Преди 2 часа, Кухулин said:

През цялото време за Буча се водят боеве. Погледни сводките.

Така де, тия от зор са се наврели по мазетата и са се самоубили,точно така.

Преди 2 часа, scaner said:

Кои факти пропускам?

Ама вие какви хора сте бе? Казаха ти "Полянизираните" ееее, айде по внимателно!

Преди 2 часа, Кухулин said:

Ти нещо съвсем изключи...

Така де кажи им

 

Редактирано от bulgaroid
  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 10 часа, gmladenov said:

Според руски източник, числеността на един полк е 500-2500 души. Да кажем, че това са
украинкси националисти, които руснаците лицемерно наричат нацисти.

Значи 250000 души руска войска навлиза в Украйна заради "денацификацията" на един полк
от 2500 националисти ... и маргиналите смятат инвазията за оправдана и ръкопляскат във възторг.
Браво. 🤣

Това говори и за самата руска войска. Скоро ще стане два месеца не могат да се оправят с банда футболни хулигани. Безаналогово?

  • Харесва ми! 6
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Живот в окупация.

„В окупирания град има недостиг не само на храна, но и на гориво и хората не рискуват да използват собствен транспорт, тъй като има голяма вероятност колата просто да бъде „притисната“ от руските военни“, каза Наталия. Единственият източник на информация за събитията в страната е радиото, където украинските новини се излъчват денонощно. Понякога има мобилна връзка и тогава хората могат да влязат онлайн.Жители на окупирания Енергодар обаче не губят надежда и не спират да се борят, излизайки на мирни митинги в подкрепа на Украйна, въпреки че е опасно. Но те са сигурни, че всичко ще бъде наред!

https://sprotyv.info/obshchestvo/misyacz-v-okupacziї-yak-zhivut-ukraїnczi-v-energodari/

  • Харесва ми! 4
Link to comment
Share on other sites

Преди 20 минути, nik1 said:

Да бе, знаем я твоята "кординатна система": Украинците са лошите и са защото защитавайки се "принуждават" руснаците да убиват мирно население.

Тази "кординатна система" обаче е за  боклука, поне според устава на ООН , уголовния кодекс на РФ и наказателния кодекс на РБ. Защо? Просто е за хората с нормални "координатни системи". Имаме нападната страна, която има "неотменимото" право да се защитава (демек дадено е от Господ, а не произтича от устава на ООН), и страна агресор, с хората там на ръководни и властови позиции, които са планирали и провеждат агресивната война , явяващи се криминални престъпници..


 

Военните действия са между Русия и Западът, като за интересите на запада са хвърлени украински наборници и главорези от украинскорускипроизход , както и тъмните армии на запада, наемници.
При руснаците за сега са профивойници и също наемници и спецглаворези, до колкото знам почти няма наборна войска.

  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Кухулин: "Затова и самата Украйна не е в състояние на война."

Необявената от агресора война е има характеристиките на война - нападение от няколко места с всички конвенционални средства.. 
Украйна извърши всеобща мобилизация и де факто е състояние на война

https://www.president.gov.ua/documents/692022-41413

 

Кухулин: "Думата война не се допуска, защото влече след себе си определени юридически последствия. "

Самата войни носи юридическите последствия, а не нейното назоваване или неназоваване.

Ако беше както го преставяш и го мислиш ти , щеще да е идиотско.

Аз влизам във вас, ограбвам те, и те набивам, и твърдя че съм бил на учение (разходка, почивка) или съм изпълнявал специална "миротворческа операция" . Всъщност съдът който би ме осъдил, най-вероятно би ми дал максималната пресъда, заради това че не приемам вината и последствията от действиятата си.

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 2 часа, laplandetza said:

Доказана постановка, единия си мърда ръката,

Ами щото цигара беше запалил, прояви разбиране, хора сме. И въобще си прав само незнам как успяват да играят токова добре без очи, забеляза ли, на всички им бяха изтекли, ама иначе ставаха и се разхождаха,много интересно!?

Преди 2 часа, Кухулин said:

Буча, между другото.

Това на тантин го покажи,той още се чуди защо няма репортери,добре,че си ти.

 

Преди 2 часа, Кухулин said:

Половината от твоите линкове не ги отварям. За какво става дума?

То е много трудно, давам курсове по отваряне на линкове,

 

Преди 2 часа, Пандора said:

Понеже тук се правят предположения, че Путин е очаквал руските войски  да бъдат посрещнати като освободители възниква все пак въпросът - знаел ли е или не за настроенията в Украйна. Между другото, от всичко написано от блогъри,  което съм прочела , съм останала с впечатлението, че всички и руснаци и украинци са очаквали тази война.

След войната отговорите.

 

Преди 2 часа, Кухулин said:

Алтернативно обяснение: влизат в Буча азовците (документирано), екзекутират няколко руски колаборанти и приписват  убийствата на руснаците.

Ба си, от Мариопол са дошли и после пак са се върнали, и то обсадени?! Тия са ... джелезо,евалаа. И как ги разкри, къртиш,ти си голем мозък ша знаиш:ag:

Преди 2 часа, Кухулин said:

Думата война не се допуска, защото влече след себе си определени юридически последствия. Например спиране на транзита на газ през Украйна. Затова и самата Украйна не е в състояние на война. С нефта е същата история. Вчера отчетоха рекорден транзит на нефт от Русия през Полша - 80% ръст от предвоенните нива. Половината ГСМ в Украйна е от руски нефт,  преработен в полски рафинерии. Русия го унищожава на украинска територия с калибри и нещата се завъртат. Това не е  война, а специална операция ;)  

Ама поне кажете на украйнците,че не са във война,че те не знаят.

 

Преди 1 час, Atom said:

Ето това е смешното - "азовците".  40 дена война, а навсякъде само и единствено азовци.  Азовци тук, азовци там, азовци в цяла Украйна. Азовците сложиха всички комиксови герои накуп в малкия си джоб. Това Супермен, Батман, Жокера и т.н. ряпа да ядат.  

Колко на брой са тези азовци и не ги ли избиха вече?

Ами цял полк,около 4000.

Преди 1 час, Кухулин said:

Около 4к мисля, основно в Мариупол, Харков и Киев. Но имат бази и в други градове.

В Харков и Киев са тероборона, не са полк Азов. Бъдете внимателни.

 

Преди 1 час, Absurde said:

Ае стига си лъгал, дай снимки на тия крематориуми ама не ония от 2018

Чакам ИЗВИНЕНИЕ

https://www.marica.bg/svqt/smrazqvashto-rusiq-s-mobilni-krematoriumi-za-telata-na-jertvite-v-ukrayna-video

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/rusiya-instalira-podvizhni-krematoriumi-za-zaginali-voynici

Преди 1 час, Absurde said:

А кога са бомбардирали сериозно завода? Има спорадични престерелки нищо кой знае колко сериозно и координирано, Всички последни видеа от дронове показват завода доста цял. Като почнат скоро да пукат с Лалетата тогава ще е сериозна бомбардировка.

Това след като се извиниш.Евентуално.

  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 22 минути, bulgaroid said:
Преди 3 часа, scaner said:

Кои факти пропускам?

Ама вие какви хора сте бе? Казаха ти "Полянизираните" ееее, айде по внимателно!

Абе аз искам да ми отговори тоя дето пита, ама явно и той не знае а си приказва по инерция...

Link to comment
Share on other sites

Преди 5 минути, nik1 said:

..

Ако беше както го преставяш и го мислиш ти , щеще да е идиотско.

..

Военните операции на Запада срещу Русия и на Русия срещу запада в Украйна са идиотски. 
Идиотски са , защото са предизвикани от полуидиоти , групировките от ПсевдоГлобализма , наречен от руснаците Западът.

  • ХаХа 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Just now, scaner said:

Абе аз искам да ми отговори тоя дето пита, ама явно и той не знае а си приказва по инерция...

Сега търси смисъла на думата,изчакай малко.

  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Неразрушими воини: Полк „Азов“ в Мариупол унищожи склада за боеприпаси на врага и пибив танкове (видео)

https://uanews.co.ua/news/nezlamni-voyini-polk-azov-u-mariupoli-znishchiv-sklad-z-boiepripasami-voroga-i-pidbiv-tanki-video_9395/?fbclid=IwAR3d9YVzVparnK0X94sl90s6iwcFpDIVWHHX6vco9kZ1OlILu1I67q-L6f8

 

100 пакета доброволци от хуманитарна помощ на нашия щаб доставени днес на жителите на Харков и региона

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=406168127993495&set=pcb.406168221326819

 

Редактирано от Сармат
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Кухулин: "Например спиране на транзита на газ през Украйна. С нефта е същата история. Вчера отчетоха рекорден транзит на нефт от Русия през Полша - 80% ръст от предвоенните нива. Половината ГСМ в Украйна е от руски нефт,  преработен в полски рафинерии."

Нищо подобно. Тези неща са уредени с корпоративни договори, а не с междудържавни. Война или не те трябва да се изпълняват (ако не е указано друго), а ако не изпълняват, този който не ги е изпълни  дължи обещетение

Link to comment
Share on other sites

Just now, nik1 said:

..

Нищо подобно. Тези неща са уредени с корпоративни договори, а не с междудържавни. Война или не те трябва да се изпълняват (ако не е указано друго), а ако не изпълняват, този който не ги е изпълни  дължи обещетение

Глупости. При истинска война корпорации и всякакви търговски договори в които има недържавни субекти отиват на майната си, никой не ги зачита и никой нищо недължи. Така или иначе решението да се оттървете от ПсевдоГлабалистичния Корпоративен свят е само едно - Тотална Световна война .

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 3 часа, Doris said:

Русия прегрупира армията си и извършва мобилизация предимно сред мюсюлманското население. 

https://m.offnews.bg/news/Analizi-i-Komentari_65/Rusiia-masovo-mobilizira-miusiulmani-za-vojnata-v-Ukrajna_773976.html

 

Якутите, както и тувинците, за които беше пусната статия, не са мюсюлмани. Калмиките също не са.

Просто всички те са пушечно месо, наред с реалните мюсюлмани като чеченци и дагестанци. Народи и народчета, за които на руснаците не само не им дреме, ами и ги презират. Е, те в това искат да превърнат и украинците - в поредното презряно пушечно месо във "федерацията".

  • Харесва ми! 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...